Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen normális társkereső létezik ahol normális férfiak vannak és ahol kép nélkül is írnak?
:-DDDD
érdekes ...
nekem a legtöbb pasi pont ezt mondja mikor kérdem h miért nincs publikus képe.....
erre szoktam azt írni aham a feleséged ne tudja meg mi ?
mikor még nem volt akkor is kaptam nem egy levelet
lévén elég sok mindent le tudsz irni az adatlapon
normális???
kérdés mire keresel partnert
ha csak szexre arra simán kép nélkül is találhatsz pár nap alatt
kapcsolatra ?
ugy már sokkal több idő kell akár hónapok ...
Én írtam rá olyan lányokra, akiknek nem volt képük feltöltve és nekem se volt feltöltve képem. Pár email után, kép csere, 1 hónap után találkoztunk is és egyikünk se volt szörnyű, se külsőre se belsőre :P Persze lehet, hogy csak nagy mákom volt, de manapság ahhoz is mák kell, hogy valaki visszaírjon, ha van képed ha nincs.
Amúgy van olyan ismerősöm, akinek társkereső oldalról nyúlták le a képét és használták fel mások. Persze ez fb-n is előfordulhat, de a tanulság az, hogy minnél kevesebb helyre rakod ki az arcodat, kevesebben élnek vissza vele. De a társkeresőkön amúgy is több furcsa ember van, mint máshol talán.
Szerintem nem olyan nagy gáz, ha valaki nem tölt fel képet. Szerintem az nagyobb gáz, hogy egy értelmes gondolatot se tudnak magukról írni az emberek. Persze a pucsítós fotók mennek, de hát manapság ez a színvonal, erre van igény, a gondolkodásra nem.
28f
kép nélkül minimális az esélyed....
Én képpel együtt is csak 6 hónappal a regisztrációm után leltem egy normális pasira, házasok vagyunk már. 4 éve vagyunk együtt.
Akikkel előtte találkozgattam, komolytalanok voltak, és alkalmatlanok egy értelmes valamire való kapcsolatra.
Szóval nem lehetetlen rendes, normális pasit találni...csak nehéz:D amúgy ahol mi megismerkedtünk, az a randihely.hu volt.
Miért ciki ilyen oldalon lenni? Ne is haragudj, de nem vagy valami érett ha bármilyen ismerkedési formát cikinek tartasz...
Nekem sok ismerősöm neten ismerkedett, és igen, társkeresőn is. Ahogy mi is a férjemmel, máshol is van már házasság. Van ahol gyerek is. Ez neked ciki?
Gyakorlatilag szerinted akkor ciki ha valaki próbálkozik azzal, hogy párt találjon, és nem a sült galambra vár otthon, hogy a szájába repüljön...
társkereső olalakon is sokan csak a látványra, külsőségekre adnak. ráadásul azzal sokan nem számolnak, hogy egy kép is rengeteget csalhat (bármilyen irányba) és a legtöbb embert nem pont olyannak látod, mint egy társkeresőn megosztott képen. arról nem is beszélve, hogy bárki bárhonnan szerzett képet is feltölthet.
szerintem ha van egy normális bemutatkozásod, amiben tényleg írsz is magadról valami érdekeset, ami alapján szimpatikusnak találhat valaki, és még azt is odaírod, hogy küldesz képet, ha kérnek, akkor jobb eséllyel válaszolnak neked és ha tényleg értelmes/fontos dolgokat írsz magadról, akkor sokkal több esélye van, hogy olyanok válaszolnak, akikkel tudsz/akarsz is aztán kezdeni valakit. és ha már nem töltesz fel képet, akkor pláne nagyon fontos, hogy jó legyen a bemutatkozásod, hiszen, ha nem a látvánnyal akarsz kitűnni, akkor valami mással kell felhívnod magadra a figyelmet, különben csak egy leszel az arctalan tömegből, amiben sokan vagytok egyforma magasak, egyforma korúak, egyforma hajszínnel és hajhosszal, amiből legfejlebb találomra lehet választani - kérdés, hogy úgy érdemes-e
bár sokan eleve csak a képpel rendelkezőket nézik, így fotó nélkül náluk alapból kiesel. van aki valami semleges, vagy eltorzított képet tesz fel, így van kép, de égsem ő látszik rajta, ennek személy függő a megítélése. viszont ha egy olyan képet teszel fel, amin jól nézel ki, akkor meg lehet, hogy sokan csak azért írnak, mert a képen tetszel, közben másra nem is figyelnek - pl arra, hogy mit írtál magadról.
szerintem az a legfontosabb, hogy ne csak ne akarj sablonos bemutatkozást, hanem tényleg ne is legyél sablonos.
egy csomóan írják magukról, hogy "nem akarok sablonos lenni, ezért csak röviden. tartós kapcsolatra keresek egy őszinte, megbízható, szeretetre méltó férfit, aki komolyan is gondolja az ismerkedést. fontos, hogy hasonló legyen az értékrendünk, tudjunk jókat beszélgetni, szeresd a jó zenét és persze engem, egyéjszakás kalandorok kíméljenek, a többit meg majd személyesen, írj ha megakarsz ismerni"
egy ilyen bemutatkozás pont arról nem mond el semmit, hogy te milyen vagy, milyen az az értékrend, amihez hasonlót keresel a másikban, milyen témákról tudnátok jókat beszélgetni, mit tartasz jó zenének és hogy egyáltalán miért kéne érdekelned a másikat. nem baj, ha tisztázod, hogy te egy komoly, tartós kapcsolatot keresel, az is normális, ha őszinteséget remélsz és ha sokan átvertek, vagy csak nagyon nem szeretnéd, hogy megtörténjen, akkor akár le is írhatod (bár ettől még nem fogod elkerülni, hogy próbálkozzon, aki olyan). de ha a triviális dolgokon kívül semmi személyeset nem írsz magadról, akkor hogy akarod, hogy megtaláljon az, aki pont téged keres és nem egyet a rengeteg másik csaj közül, akik pont ugyanezt írják magukról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!