Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Ti el tudnatok viselni a baratnotoktol, hogy sosem szopna le titeket?
Ez nagyjából annyira értelmes kijelentés mintha egy sose kósolt ételről kijelentenéd hogy az rossz.
Majd egy kapcsolatban megkedveled.
Én lány vagyok bocsi :-D
De egy saját "tapasztalatot" szeretnék megosztani. Szóval.. A kapcsolatok össze tettek, van akihez csak vonzódsz testileg, és lesz olyan akit majd szeretsz. Nekem sem ment az orális szex nagyon sokáig, és aki emiatt elhagyott hát az elhagyott. De ne erőltetsd mert csak méginkább taszítani fog, a hányingerről nem is beszélve. Lesz olyan fiú, férfi akit majd annyira szeretni fogsz, hogy majd te magad fogod kívánni hogy így is kimutasd mennyire oda vagy érte ;-)
simán, eddig is megvoltam nélkül e, ezek után se lenne gond...
25F
Az!
30 pontos fontossági sorrendem 29. pontja az, hogy az adott csaj leszop e vagy sem. Szerinted akkor mennyire fontos?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!