Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A volt barátomnak egy ronda...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A volt barátomnak egy ronda nő tetszik, és még gyereke is van. én se vagyok egy szépségkirálynő, de tőle szebb vagyok. De miért? Mi szép van egy gyermekes anyukában? Miért kell a pasiknak egy gyermekes anyuka?

Figyelt kérdés
2014. máj. 27. 20:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Ismered gondolom a belül rohadó, kívülsről ragyogó piros alma esetét, igaz? Nem kell magadra venned, de azért vonatkoztass el kicsit! Közhely, de igaz: a külső egyáltalán nem minden, ráadásul idővel változik is.

A kérdésből és a reakcióidból ítélve te egy rendkívül felszínes, "üres" lány vagy, akiben a külsején kívül nincs semmi, ami egy férfit megfoghatna. Ő meg lehet, hogy külsőre nem olyan szép (bár ebben azért nem lennék biztos), viszont van benne más, ami benned nincs. (Nem akarok példákat hozni, mert abból csúnya sértődés lenne.) Na meg ismét mondom: a szépség múlandó.

Meg tudod, attól, mert te most sértve érzed magad azért, mert ő talált neki jobban megfelelőt, attól ő még nem lesz ám ronda.

"engem is érdekel, hogy miért van ez. :S"

Ezért. Gondolkozz!

2014. máj. 27. 20:39
 12/21 A kérdező kommentje:

nemtudom, zavar. nem tettem még túl magam rajta.

nincs vele, mert a nő nem akar tőle semmit.

én meg jóban vagyok még vele. szoktunk beszélgetni.

2014. máj. 27. 20:40
 13/21 anonim ***** válasza:

"bennem sem a külső fogta meg"

Akkor mi?

És akkor miért ezen lovagolsz mégis?

2014. máj. 27. 20:40
 14/21 A kérdező kommentje:
az érdekel engem inkább, hogy miért kell a pasiknak egy gyermekes nő?
2014. máj. 27. 20:42
 15/21 anonim ***** válasza:

Nem tudom, de tényleg kicsit felületesnek nézel ki.

A hibákat bennfelejted az írásodban, és "tőled" lesz jobb valaki... lehet, hogy a másik nő jobban figyel erre?

2014. máj. 27. 20:47
 16/21 anonim ***** válasza:

Aki a külsőre hivatkozik:

Az én egyik ex csajom utánam egy alkoholista, 40 évesen az annyánál élő, önállótlan emberrel jött össze, aki mellesleg 150 kiló, és tiszta zsírból.

Akkor hogy is van ez a "külső" dolog?

17/21 anonim ***** válasza:
100%

Akkor leírom ismét: mert exed nem a külsősőgeket nézi. Te mit csinálsz? Végig csak külsőségekről beszéltél. Kiemelted azt a nőből, hogy (szerinted) ronda, meg azt, hogy van gyereke. Ennyiből állna egy ember személyisége?

Még mindig nem jöttél rá?

18/21 anonim ***** válasza:
100%

"az érdekel engem inkább, hogy miért kell a pasiknak egy gyermekes nő?"

Úgy szóval egy egyedülálló gyerekes nőnek már ne is legyen soha senkije, mi? :D

Talán mert a nőt nézik, és nem azt, hogy van egy gyereke.

2014. máj. 27. 20:51
 19/21 anonim ***** válasza:
18as, én már tettem fel gyerekes egyedül állós kérdést. és tudod mi van? Majdnem mindenkinek kizáró ok, ha van gyerek is. Érdekes nem?
2014. máj. 27. 20:53
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

#19: MAJDNEM mindenkinél.

De ettől még van olyan, aki nem azt nézi az illetőben, hogy hogy néz ki, mekkora a mellbősége, van-e gyereke, stb, hanem magát a nőt látja meg benne.

Az jelen esetben irreleváns, hogy személyesen az egyedülálló anyukákkal és a "válófélben levőkkel" baromi rossz tapasztalataim vannak.

2014. máj. 27. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!