Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tetszik az osztálytársam! Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik az osztálytársam! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Alapból jóba vagyunk, néha flörtölős stílusba beszél, de úgy veszem észre, hogy ez csak az alap stílusa. Viszont nekem egyre jobban tetszik. Néha észre se veszi, de megsért... :D 11. osztályosok vagyunk most, lassan nyár, jövőre az utolsó év... Tapasztalatok osztálytársi szerelemről? Vélemények? :)
2014. máj. 27. 18:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Nos, az én gimis osztályomban anno 4 pár is összejött, amiből 3 még évek után is boldog. Szóval a "házinyúlra nem lövünk" dolog bullshit.
2014. máj. 27. 18:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Mielőtt bárki tanácsát elolvasod, a házi nyúlra nem lövünk kifelyezés egy baromság ;)
2014. máj. 27. 18:57
 3/5 A kérdező kommentje:
És tippek arra, hogyan deríthetném ki, hogy tetszek neki anélkül, hogy beégetném magam? :D mert ha megtudja, hogy nekem tetszik egy darabig elég kínos lesz a dolog... :D
2014. máj. 27. 19:00
 4/5 anonim ***** válasza:

hívd el szórakozni. :) igyatok meg valamit... hátha úgy könnyebb.:D

21/L

2014. máj. 27. 20:19
 5/5 A kérdező kommentje:
Az a probléma, hogy én inkább bulizóhelyekre járok bulizni, ő pedig a házubulis fajta... :s nemnagyon vannak így közös ismerőseink se... :S
2014. máj. 29. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!