Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Ti tudtok értelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti tudtok értelmes párbeszédet folytatni a párotokkal a párkapcsolatotokról, Kettőtökről? (fontos elvi kérdés)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Azért tettem fel a kérdést, mert én a párommal sosem tudtam magunkról beszélni... na jó, ez azért túlzás, 4 év alatt ha 10-szer sikerült. Engem ez nagyon zavar, de ő mindig csak azt mondja, hogy "mit lehet erre válaszolni... erre más se tudna". Én "elsírom" neki a kapcsolatunkkal kapcsolatos problémáimat, rövid vagy hosszú monológot mondok neki tele érvekkel, erre a válasz: hallgatás.

Másokkal is előfordul? Vagy csak én jártam így?

Nagyon megköszönném, ha értelmes válaszokat kapnék!

2014. máj. 27. 19:10
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

8-asnak üzenem:

privátban folytatjuk, ha van kedved :)

9-esnek üzenem:

Ezt az „elsírás” dolgot tisztáznám: én konkrétan odaállok és átlagos hangnemben, elmondom neki mi a bajom. Mivel ha befejezem, akkor utána csak a nagy csend vár, esetleg téma terelés a részéről, ezért kérdéseket teszek fel, például hogy mi (volt) az oka vagy mit gondol. Ezek azok a kérdések, amikre nem tud válaszolni. Így az adott probléma megoldatlan marad. Esetleg felkapja a vizet, elhord mindennek, beállít hibásnak, és íme a gond letudva, ő kezeit mossa.

10-esnek üzenem:

Taníts mester! :D Nem tudom hogy csinálod, de minden elismerésem! Nekem párszor sikerült úgy megoldanom, hogy megértse a helyzetem, hogy elmeséltem sorban, hogy én hogy éltem meg az adott problémát s mindezt úgy, hogy azzal nyitottam, hogy „Képzeld el, hogy ez Veled történik”. Aztán a végén feltettem a kérdést: „Te mit éreznél, mit gondolnál a helyemben?”. Ez – mondom – csak párszor volt hatásos. :/

2014. máj. 27. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!