Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vonzódnak jobban a nők egy olyan férfi iránt akinek finom az illata?
Figyelt kérdés
Azt szeretném tudni, hogy mennyivel tetszem jobban a nőknek ha finom illatom van (aftershave, férfiparfum), vagy ez szerintetek abszolúte nem meghatározó?
Elsősorban nők véleményére vagyok kiváncsi de ha tapasztalt valami fiú is ilyet akkor válaszoljon. :)
2009. dec. 30. 15:29
1/27 anonim válasza:
Nagyon is meghatározó! Van hogy az illat húzza a férfi felé a fejemet! Szóval azt veszem észre elsőnek.. És ha olyan fincsi sexy, akkor.... elkábulok :-D
2/27 anonim válasza:
Én személy szerint imádom a jó illatú pasikat, és kiábrándít, ha valami olyan illata van, ami nekem nem jön be, pl: oldspice. Az illatok a vonzalom szempontjából fontosak, mindkét oldalról. A lényeg az, hogy a személyiséghez illő, férfias illat legyen egy pasin. Piros pont a csajoknál szerintem.
3/27 anonim válasza:
oldspice másnak sem jön be ? :D
4/27 anonim válasza:
Nekem is nagyon számít!!!
Sokkal jobban tetszik egy pasi, ha finom az illata, és majdnem minden férfi illatszer illatát nagyon szeretem.:)
6/27 anonim válasza:
Fontos, hogy jó illata legyen, de azért még más is szükséges ahhoz, hogy vonzónak találjam!
7/27 anonim válasza:
Nekem is bejön az old spice :) Amúgy nagyon fontos az illat,sokat tehet hozzá egy pasi vonzerejéhez. :)) Az Axe-os reklám talán túlzás,de valami hasonló biztosan lezajlik a nőkben,ha megéreznek egy kellemes és vonzó illatot.
8/27 A kérdező kommentje:
Tudtok parfummárkát mondani, elérhető áron? :)
2009. dec. 30. 15:41
9/27 anonim válasza:
Nekem meg sem fordul a fejembe, hogy közeledjek egy sráchoz ha nem tetszik az illata.
Axe-ot utálom, szerintem iszonyat büdös. Kedvenceim a Versace férfi parfűmök. Eddig csak egy srácon éreztem....ő most a barátom:)
10/27 A kérdező kommentje:
Versace
Ó anyám, 10 e felett van egy közepes üveg. :D :D
Te huncut vagy. ;)
2009. dec. 30. 15:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!