Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol van a határ az odaadás és a papucsság között?
Szerintetek. Mikor papucs egy férfi, és mikor érezheti magát annak?
Barátom van, aki nagyon odaadó és kedves és aranyos és minden, én meg néha kicsit "bossy" vagyok, nem szeretném, ha úgy érezné, most papucsot akarok belőle csinálni. amikor kell, domináns, de alapvetően nagyon egyenrangú félként kezel, ami önmagában nem gond, de hajlamos elszaladni velem a ló, és nem szeretném ezt.
Nincs határ, mert a kettőnek köze sincs egymáshoz. Aki odaadó, az segíti a másikat ahol tudja, törődik vele, ha valami olyan baja van, gondoskodik róla, megérti, mellette áll.
A papucs pedig az, akinek vagy nincs saját véleménye, vagy nem meri vállalni, kimondani. Nem mer, vagy nem tud dönteni, nem partner, hanem átadja az irányítást mindenben és teljes mértékben a másiknak. A másik parancsol, ő engedelmeskedik.
Ha határozott jellem vagy, akkor olyat férfit válassz aki
nálad is határozottabb, azaz erősebb jellem.
Különben nem fogod magad jól érezni mint nő.
A kérdező tökéletes kérdést vetett fel, nap mint nap elgondolkozok azon hogy papucs vagyok vagy odaadó egy olyan nőhöz akivel még konkrétan nincs is semmi.
A vicces az hogy egyik nap odaadónak érzem magam, és érdekel, másik nap meg papucsnak és ki akarom verni a fejemből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!