Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Friss kapcsolat esetén hol a határ? (Érted menjen, ne menjen érted, te menj hozzá tömegközlekedéssel)?
a férfi jön értem, kiszáll a kocsibol, virággal vár vagy bonbonnal, kinyitja nekem az ajtot, szépen beülök, becsukja utánam az ajtot...
szép is lenne, ha én mennék a pasihoz..illetve tömegközlekedéssel mennék házhoz.. mint a....
Szerintem úgy normális ahogy praktikus. Biztos, hogy van olyan hely ami a férfihez van közelebb és teljesen hülyeség lenne elmenni a férfinak a nőhöz, nem mozgássérült a nő.
Persze első randin menjen érte de azért túlzásba sem kell esni. Én ha ezt elvárnák tőlem rendszeresen biztos lépnél, csináljon marhát másból.
na ne már!!A férfi jön a nőhöz!Mi az hogy felvesz valahol ...??sarkon vagy mi??
igy van ahogy az első írta virág,ajtónyitás miegymás:)
Nálam így volt és nagyon meglepődtem hogy vannak még úriemberek!Persze most már én is be tudok szállni egyedül az autóba de ez a nőnek "kell"ettől érzi magát nőnek!!
nekem is ez a természetes, hogy értem jönnek.. akibe szorult egy kis intellegencia, annál ez nem kérdés.
viszont már olyan férfival is találkoztam, aki eljött értem, látta, hogy közelitek a kocsi felé..ki se szállt, csak átnyult az ülésen keresztül és kilökte nekem az ajtot...mondanom se kell, hogy én meg "be se szálltam". de! hál' istennek vannak még figyelmes férfiak, akik a nöt Nöként kezelik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!