Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Friss kapcsolat esetén hol a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Friss kapcsolat esetén hol a határ? (Érted menjen, ne menjen érted, te menj hozzá tömegközlekedéssel)?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel nem tértünk napirendre. A kérdés, hogy egy friss kapcsolat esetén mi a normális: ha a férfi érted jön "házhoz" ha mentek valahová, vagy nem kell hogy érted jöjjön hanem elég ha felvesz valahol ill te is szépen el tudsz menni tömegközlekedéssel hozzá? A ffinek van autója a nőnek nincs... Friss kapcsolatról beszélünk.
2014. ápr. 12. 22:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

a férfi jön értem, kiszáll a kocsibol, virággal vár vagy bonbonnal, kinyitja nekem az ajtot, szépen beülök, becsukja utánam az ajtot...

szép is lenne, ha én mennék a pasihoz..illetve tömegközlekedéssel mennék házhoz.. mint a....

2014. ápr. 12. 22:14
 2/5 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem úgy normális ahogy praktikus. Biztos, hogy van olyan hely ami a férfihez van közelebb és teljesen hülyeség lenne elmenni a férfinak a nőhöz, nem mozgássérült a nő.

Persze első randin menjen érte de azért túlzásba sem kell esni. Én ha ezt elvárnák tőlem rendszeresen biztos lépnél, csináljon marhát másból.

2014. ápr. 12. 22:18
 3/5 anonim ***** válasza:
77%

na ne már!!A férfi jön a nőhöz!Mi az hogy felvesz valahol ...??sarkon vagy mi??

igy van ahogy az első írta virág,ajtónyitás miegymás:)

Nálam így volt és nagyon meglepődtem hogy vannak még úriemberek!Persze most már én is be tudok szállni egyedül az autóba de ez a nőnek "kell"ettől érzi magát nőnek!!

2014. ápr. 12. 22:22
 4/5 anonim ***** válasza:
66%
Tökmindegy, hogy mennyire friss a kapcsolat, persze, hogy megy érte a férfi, teljesen természetes. De ha nálad ez így megy, hogy friss kapcsolat, akkor mindent megteszel érte, aztán fél év múlva meg már magasról tojsz rá, csak tartod, hogy legyen kit dugni, akkor ez a kapcsolat dolog nagyon nem neked való. Nekem még a legbárdolatlanabb partnereim is végig értem jöttek, még akkor is, ha nem volt kocsijuk. Számomra ez teljesen természetes és az ismerőseim körében is így működik. Ha egy pasi (főleg, ha kocsija van) azt várná, hogy menjek oda egyedül, hát szépen otthonmaradnék és elfoglalnám magam. :)
2014. ápr. 12. 22:22
 5/5 anonim ***** válasza:
55%

nekem is ez a természetes, hogy értem jönnek.. akibe szorult egy kis intellegencia, annál ez nem kérdés.

viszont már olyan férfival is találkoztam, aki eljött értem, látta, hogy közelitek a kocsi felé..ki se szállt, csak átnyult az ülésen keresztül és kilökte nekem az ajtot...mondanom se kell, hogy én meg "be se szálltam". de! hál' istennek vannak még figyelmes férfiak, akik a nöt Nöként kezelik.

2014. ápr. 12. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!