Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz lenne ha 17évesen járnék egy 28 éves pasival? Baba arca van 19-20nak nézik. Nagyon jóképű, sportos. Állati jól kijövünk.
Figyelt kérdés
2014. máj. 27. 09:28
11/16 anonim válasza:
Elvitt a Nobuba?!?!?! NEMÁÁÁR Én a páromat (2éves kapcsolat) nem tudtam még elvinni pedig nagyon el akartunk oda menni :D Irigykedem nagyon!! :)
12/16 anonim válasza:
Na így már egyértelmű, hogy miért akarsz annyira vele lenni...Megfektet s közben pénzel téged mint egy krvt ;) Gratula :D (Persze ha igaz egyáltalán az a 100 szál rózsa meg a Vajnás sztori :D )
L24
13/16 A kérdező kommentje:
Gondoltam, h lesz egy ilyen megjegyzés is!
Az én szüleim is pénzesek!!!!!!!!!
2014. máj. 27. 11:20
14/16 gyZoli85 válasza:
tapasztalat szerzésnek max jó lehet neked. de felnőtt férfi , értelmi képességei teljes tudatában, még ha a farka után megy, akkor sem akar semmit egy érettségi előtt kapálózó gyerektől.
15/16 anonim válasza:
pfff csak a penzerol beszelsz:D
amugy a kor tenyleg nem szamit, a meret a lenyeg ;)
16/16 anonim válasza:
Egy 28 éves hol férfi még? A mai világban? Ne vicceljetek már. Ha férfi lenne, már felesége lenne meg legalább egy gyereke, komoly gondolkodással, tervekkel. Amikor 35 éves nőkkel és pasikkal van kitömve az összes társkereső, ahol előadják magukat hogy szeretnek a naplementében meginni egy pohár bort, szeretnek kocogni, és egy hűvös estén összebújni a nagy "Ő"-vel. Na, itt kezdődik a szánalmas kategória, de ez a kisgyerek még csak 28 éves, aki 17 éves totál fogalmatlan lányokat szédítget. Nos nem is értem, mi itt a kérdés?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!