Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lépjek a dologban? Esetleg hogy tudnám "kiiktatni" ( nem megölni) a barátját?
meg kell dugnod rendesen és kb másnap szakítani fog.
te a szakítás dolgot ne is említsd.
egy alfa nem törődik a konkurenciával,nevet rajta.
ha csak sétálgatsz vele,meg lelkizel,akkor udvari bolond státuszba fogsz belépni nála.
ez annyi,hogy amikor kicsit morciban van a barátjával,egy hozzád hasonló rajongó lúzer által újra fel tudja értékelni magát és ismét sínen lesz a pasijával.
ezért az ilyet kerüld el.
tettek kellenek.
csók és mielőbbi dugás.
hát figyelj
csábítsd el a pasijától és élj azzal a tudattal, hogy 2 éved van kiélvezni a helyzetet, amíg valaki el nem csábítja tőled...
nagy taplóság, ne csinálj ilyet! én fiú vagyok, és nekem is volt hasonló helyzetem, csak éppen én voltam kapcsolatban és egy másik lánnyal szerelmesedtünk egymásba... nem hibáztam amikor a barátnőmmel maradtam... fellángolások jönnek mennek, de a kapcsolatokkal ezt nem lehet megtenni
de a csaj nem tudja megőrizni.. legalábbis a jelenlegi helyzet ezt bizonyítja.. persze, nem garancia, de akkor is egyrészt tetűség, másrészt meg...
eh, mit magyarázok én itt? aki nem érzi át, hogy más párját elvenni mit jelent, annak kívánom, hogy élje át, hogy elvegyék az övét:D
ugyan már, minden párkapcsolatban vannak hullámvölgyek.. és a völgyek érzelmi instabilitást okoznak, ahol van lehetőség külső kapcsolatok építésére... a kérdés csupán annyi, hogy felfogják e, hogy ez egy próba, és ha kiállják, magasabb lesz a hullám, mint valaha volt.. .merthogy így van, tapasztalatból mondom!
és a pasi féltékenykedik... nem mint azt látjuk nem is alaptalanul.. úgyhogy végülis a pasi nem hibás.. a csaj inkább, hisz hazudott neki! elkezdtek játszmázni, ami mondjuk tényleg a kapcsolat romlását jelenti... de ez csak egy átmeneti állapot.. kivéve ha a kérdező beleszól és tönkreteszi a kapcsolatot..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!