Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több pasi is van a dologban mit tegyek?
Figyelt kérdés
Most kavarok egy barátommal ő már szeretné kimondani hogy kapcsolatban vagyunk de én még nem. Úgy pár hónapja a barátnőm csak barátságból elkezdett találkozgatni az exemmel és nagyon féltékeny lettem, rosszul esett és mondtam is a barátnőmnek, nagyon össze vesztünk ez miatt. Már kezdtem elfelejteni a volt barátomat és örültem is magamnak hogy sikerült és nem is hiányzott, erre hát egyre többet láttam a barátnőm miatt és sikerült visszaesnem. Elkezdett hiányozni, egyre többet gondolok rá napi szinten és újra megpróbálnám vele. De ugye itt van akivel most kavarok ő a leges legjobb barátom és ez miatt nagyon kiborulna és szerintem el is veszteném. Kíváncsi lennék hogy az exemnek most mi a véleményre rólam mert múltkor olyat hallottam hogy azért még figyelgeti hogy kivel vagyok.De azért akkor még a szemembe se nézett és köszönni sem köszönt, és azt kéne megtudnom hogy ő hogyan viszonyulna hozzám?! Mert én nem fogok ráírni meg ilyesmi mert szerintem nagyon hülyének nézne vagy nem tudom. Mit csináljak ? Mit tegyek ? Véleményt kérhetnék tőletek vagy valami segítséget,tippet? mert egy helybe toporgok és nem tudok mit csinálni. :/2014. máj. 17. 10:51
2/7 anonim válasza:
mit tegyek?mit tegyek? - nőj fel...
4/7 anonim válasza:
lépj már túl az exeden!
de ezek szerint egyiket se szereted
5/7 anonim válasza:
Állj be hamburgerhúsnak közéjük.
6/7 anonim válasza:
Szerintem felejts el az ex-ed a "barátnőddel" együtt, és adj esély a másik fiúnak! Hidd el, ha visszamész az ex-hez, utána késő bánat lesz sírni a mostani fiú után!
7/7 anonim válasza:
Isten báránya... Szereted még az exed és vissza is mennél hozzá? Valami oka csak volt, hogy szakitottatok... Ne szivasd már magad, nézz előre és ne nyavajogj.
Kézcsók kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!