Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajoknak miért számít annyira az utazás?

Én is imádok utazni, legszívesebben a szabadidőmben ezt teszem. Jobban szeretek külföldre menni, de a hazai kirándulásokat is épp annyira kedvelem. Sokat szoktam fényképezni a kirándulások során, hogy maradjanak képi emlékek is, viszont nem osztogatok meg képeket mint egy őrült. Jah igen, és az utazásaimat a saját keresetemből állom.
Kérdező nem úgy kell venni, hogy sok pénz elmegy az utazásra, hanem hogy milyen élményt nyújt az valaki számára.
21L

Más kultúrákat ismersz meg, új emberekkel találkozol, bővíted a látókörödet és ezzel együtt a gondolkodásodat. Tapasztalsz. Kalandérzés. Stb.
Sok oka lehet annak, hogy utazik az ember. Mindenesetre biztos, hogy gazdagabbá tesz. A pénz meg valamire mindig elmegy. Ha van, akinek telik rá, vagy arra szereti költeni, miért ne?
Ezen kívül nem mindenki szeret utazni. Főleg, ha mondjuk nem beszél "külföldiül".
A fényképezés meg igen, a figyelem az új valuta. Cégeknél is, emberileg meg már régen. Bármi, amivel le lehet kötni a figyelmed, mások figyelmét fel lehet kelteni, az bevetésre kerül.
De van, aki élvezi a szépen berendezett hotelszobákat. Nekem kifejezetten van ilyen ismerősöm. Ha ő szereti, akkor csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!