Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan értessem meg a párommal, hogy nem az számít, hogy "mekkora" az a hazugság amin rajtakaptam, hanem az hogy hazudott?
Sok vitám volt a párommal, mert nem első alkalommal bukott le, hogy nem mondott igazat.
Mindannyiszor area hivatkozik, h olyan dologban lódított ami kettőnk közös életét nem befolyásolja.
igyekeztem elmagyarázni, hogy minden ilyen alkalommal a belé vetett bizalmam inog meg.
Mit tehetnék?
Nem hiszem, hogy el kell mesélni mindent a másiknak. De ha egy történetet elmesél, akkor 2 nap mùlva ugyanúgy hangozzon el. És egyetlen sztorin belül ne legyen 2-3 eltérés. Főleg hogy a valósággal sincsen semmi gond, mert nem befolyásol semmit. Csak bonyolít mindent.
kedves " túlórázó" válaszadó! Nem tudom milyen a kapcsolatotok, nem is tsrtozik rám, de én arra ha beül munka után vkivel egy italra mindig azt mondom hajrá! Kellenek a haveri, baráti és egyéb kikapcsolódások! De ha azt momdaná túlórázott biuony rossz néven venném! Vagy ne mondjon semmit hol volt vagy vállalja az igazat!
egészségetekre!
Nem támasztasz ilyen elvárásokat? Tényleg?
Hát, asszem, most hazudtál.
nagyon gyerekes dolog a hazugság, a hazudás meg tán betegség... kell ez neked?
Fél tőled - azért hazudik?
Egyik se való egy párkapcsolatba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!