Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mit tennél? Hogyan látod?
A párommal 3,5 éve vagyunk együtt.
Nem rég kiderült, hogy többször is megcsalt. Miután megígérte, hogy megszakítja velük a kapcsolatot. Azonban ez hazugság.
Ez nagyon bánt.
Hogyan kéne ezt kezelnem? Egyáltalán van mit kezelni?
Általában én adok tanácsot másoknak, de most a saját helyzetemben... Nehéz
Elnézést, a nem egybefüggő mondatokért.
*Nem tartotta be ígéretét.
Ő 21 éves, nemsokára 22 lesz.
Nem tudnám és nem is tudom elviselni, hogy valamelyik oldalról is nyitott legyen a kapcsolatunk.
Nem akarom kirúgni, de ez olyan megalázó...
Úgy érzem, hogy hiába szeretem ha egyben miatta utálom magamat...
Kinn van nagybetűkkel:
Hogyan látod?
Tehát a nézőpontodra vagyok kíváncsi.
Mivel annyira kivagyok, hogy nem hiszem helyesen látnám a dolgokat. köszönöm
Szerintem vagy elfogadod, hogy ő ilyen, és arra semmiféle garancia nincs, hogy megváltozzon, vagy ott hagyod.
A környezetemben több ilyet láttam már, fogadkozással, hogy ez volt az utolsó, aztán pár hónap "pihenő" után úgyanúgy folytatódott minden, a pasi nem bírt magával. És ezt csinálta folyamatosan az előző barátnőjével 22 évesen és a későbbiekkel is már 30 évesen. Egyszerűen nem képes ellenállni....márpedig csábító mindig akad.
Ezt neked kell eldöntened, hogy te "jól érzed" így magad, folyamatos kétségek, gyanakvások között akarsz-e élni vagy lesz majd egy olyan párod aki megbecsül téged teljesen.....sajnos ez a döntés rád vár :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!