Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiányzik nekem, de nem tudom mit tegyek. Felejtsem el?
Ja írj neki egy mosolygós smilet, meg annyit, hogy köszi de találtam jobbat hehe :)
Néha rájön a 10 perc akkor keres, amikor társaságra van szüksége...ez a kapcsolat egy rakás sz***ar! Hagyd a fenébe.
Egyedül sosem a legjobb. Mindig.
De ez csak egy teher volt. És ha engedsz neki és írogatsz neki akkor ebben fogsz benne maradni kételyek között amiből soha nem lesz semmi komoly.
Majd eltelnek így évek, elszalasztasz normális embereket, szép éveket az életedből, majd egy nap azon kapod magad h se kutyád se macskád, se társad, se senkid, és egy öregek otthona nevű szanatóriumban ücsörögsz és lesel ki az ablakon és azon gondolkozol mi a f***aszért foglalkoztál ezzel az egésszel ahelyett h másként cselekedtél volna....
de már késő lesz ekkor....és nap végén bejön majd a nővérke kapsz egy nyugtatót meg kiviszi a száros ágytáladat, megkapod az esti pépes éeledet mert már fogad sem lesz mert elhanyagoltad...
szőrnyű egy élet lenne nem??
Nah hát akkor ne bánd h most egyedül vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!