Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy felejtsem el? Kiszúrt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy felejtsem el? Kiszúrt velem, többször is, de hiányzik.

Figyelt kérdés
soha senki nem alázott meg úgy mint ő..miután egy kisebb gondot sikerült átbeszélnünk (már együtt voltunk pár napja) a szemem láttára smárolt egy random csajjal.persze elküldtem,mondtam neki, h többet látni sem bírom. utána még tett pár gyenge próbálkozást (pár sms, hívás az éjszaka közepén részegen) de ennyi. 2 hétre rá egy buliból megint egy másik lányt vitt haza...a szemem láttára. de én azt hiszem belezúgtam..csakhogy én ezt nem akarom. nem akarom őt. szar embernek tartom és mégis...mit tegyek, hogy verjem ki a fejemből? vizsgáim vannak, tanulnom kell..de folyton eszembe jut.
2012. jan. 11. 22:01
 1/10 A kérdező kommentje:
21/ L
2012. jan. 11. 22:02
 2/10 anonim ***** válasza:
szerintem hagyd ott, ha 2 hét múlva másba lógatta
2012. jan. 11. 22:03
 3/10 anonim válasza:
Regisztrálj egy társkereső oldalra és keress valakit aki úgymond "helyettesíti" őt, de mégsem egy barom.
2012. jan. 11. 22:04
 4/10 anonim ***** válasza:
Hagy a fenébe mert mindig ezt fogja csinálni ,mert tudja ,hogy ugyis megbocsájtassz neki.
2012. jan. 11. 22:05
 5/10 anonim ***** válasza:

:S ne gondolj rá,véletlenül is eszedbe jutna,kényszerítsd magad,hogy nem,nem..

menj el,szórakozz,ismerkedj normálisan,és arra se görcsölj rá azért,hogy elfelejtsd !

Az ilyen szemét fiút amúgy jobb minél hamarabb elfelejteni,hisz mi lenne ha esetleg kibékülnétek,lennél olyan buta? megszeretnéd és még jobban fájnának a dolgai.:S

Lépj tovább,akármilyen nehéznek is tűnik !

2012. jan. 11. 22:06
 6/10 anonim ***** válasza:

Jaj de ismerős...én is az eszemre hallgattam,megszakítottam vele minden kapcsolatot,de annyira az agyamban van már több éve,hogy nem igaz....

Foglald le magad,jobb ha nem mész bele párkapcsolatba senkivel.Bulizz,sportolj,legyél barátnőkkel és próbálj odafigyelni a tanulásra....

2012. jan. 11. 22:07
 7/10 A kérdező kommentje:
nem is tudnék megbocsátani...ha akarnék sem. csak el akarom felejteni..nem tudtam h ilyen nehéz lesz. lehet, hogy csak szeretethiány, mert annyira azért nem jó arc a gyerek :D épp ezért nem értem magam :( köszi a válaszokat
2012. jan. 11. 22:07
 8/10 anonim válasza:

Ha szeretet hiányod van leghamarabb a barátaidtól kaphatod meg ezt.Egy kis kimozdulás szórakozás beszélgetések stb.

A tanulás az nem segít felejteni bár ha vizsga van nem árt ha tudsz is valamit :D

2012. jan. 11. 22:12
 9/10 A kérdező kommentje:
köszi srácok :) bár annyira nem bíztató a dolog, h több év múlva is az agyamban lesz:D... pont ezt nem akarom.
2012. jan. 11. 22:19
 10/10 anonim ***** válasza:
Amíg nem találsz jobbat,nemigazán fogod elfelejteni,mert nincs új élmény.Tessék társaságba járni,szórakozni.
2012. jan. 11. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!