Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mit csináljak? A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak? A barátom állandóan kockul, ha nála vagyok.

Figyelt kérdés

Felkel és egyből nyomatja a hülye netes játékokat, aztán lolozni vagy minecraftozni kezd. Múltkor megengedtem neki hogy játsszon 1 lolt, mert megígérte, hogy utána átjövünk hozzám. Aztán mikor nem figyeltem, elindított még egy menetet, kiakadtam, azt mondta utána indulunk, ha lejátszotta. Majd elindított egy harmadikat, engem hazaküldött, hogy még játszik és majd utánam jön. (Én eddig végig az ágyban ültem, és nyomkodtam a telefonom, mert le se szart.) Aztán hazamentem, egész nap rá vártam, de nem jött, nem is hívott, este 11kor felhívtam, mire mondta, hogy elaludt.

Állandóan az van, hogy én az ágyában fekszem, ő meg kockul meg ts-en beszélget közben a csapattársaival vagy kikkel, és tanulni sem tudok. Ha meg leszidom érte, akkor meg egy hisztis p*csa vagyok.

Ha mondom, hogy na jó, én megyek haza, nem is azt mondja, hogy maradjak mert inkább foglalkozik velem, vagy mittomén, hanem hogy ok... Már nagyon elegem van. Hogy szoktassam le erről a sok sz*rról?

18L 19F

Köszi előre is a válaszokat.

2014. máj. 25. 15:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
szerintem ip boots volt xD
2014. máj. 25. 16:53
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek :)

Nem annyira kockaéletű amúgy, sok közös barátunk van, minden hétvégén velük lógunk meg sokszor hétköznap is, csak ezenkívül nem nagyon foglalkozik velem.

De most azt mondta, hogy a játékot választja és mikor ott vagyok, nem fog játszani.

Hát meglátjuk :D

2014. máj. 25. 17:37
 13/13 anonim válasza:

Az én pasim is elég nagy kocka volt..én se díjaztam pláne nem azért mert folyton a játék miatt vesztünk össze..megkértem hogy hagyja abba..ő abba is hagyta.megbeszéltük

Szerintem ti is beszéljétek meg..ha meg nem..akkor szakíts vele. Nem érdemel meg ha a játék fontosabb neki

2016. júl. 18. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!