Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy egy pasi inkább eltaszítja magától akit szeret, mert fél az újbóli csalódástól?
Fiatalabb korában nagyon szerelmes volt egy lányba,2 év után eljegyezte,kicsit később megcsalta a csaj...utána nagyon padlón volt,öngyilkossággal is próbálkozott,meg depresszió,stb. Azóta eltelt pár év,volt komoly kapcsolata is,meg kisebb flörtölései is. Mi lassan 2 hónapja vagyunk együtt,az elején minden tökéletes volt,azt mondta,h a mennyasszonya óta nem volt szerelmes,de velem más,belém zúgott-és mindenki látta rajta,h szerelmes lett.:) Viszont egy ideje úgy érzem,h direkt el akar taszítani magától,csak ritkán akar találkozni és nem érezteti velem h szeret,de azt akarja h én éreztessem vele jobban h szeretem. Mikor felhoztam a szakítást merthogy úgy érzem h nem akar velem lenni,akkor nem akart szakítani,de azóta még inkább csak távolodik. :( Lehetséges,h csak megijedt az érzéseitől és ezért ilyen? Mondta ezt már párszor,h fél,és h megijedt,mert nagyon belém szeretett...de tényleg van ilyen??
21/L (Ő 23/F)
Sztem egy csak egy ócska duma.
Aki szeret valakit az még akkor is szereti ha tudja hogy egy lotyó.
Fél attól,h mégjobban megszeret és ha elhagyod úgy fog fájni neki(vagy még jobban,mint a menyasszonyánál),ezért nem akar annyit veled lenni fél,ha ott hagyod.....kiborúl...
De 21 éves NŐ létedre rájöhettél volna......amikor én csak 12 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!