Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meguntam a várakozást, mit tegyek?
Figyelt kérdés
LAssan 2-3 hónapja, hogy őrülten beleszerettem a lányba, és egyszerűen ezt meguntam. Hogy nem történik előrelépés, sehogy sem. Arra gondoltam, holnap elmegyek Hozzájuk, leszólítom az utcán, és megcsókolom. De úgy igazából. Mondjuk úgy, hogy régen flörtölgettünk, de sosem történt semmi, aztán egy ideje primkón viselkedik velem, de nekem ebből már elegem van. Nagy gond lehet belőle, ha ezt megteszem?
miért, te nem tudsz dönteni? csak az a jó, amit mások mondanak?
2009. dec. 29. 23:19
12/20 anonim válasza:
de egy csaj nem fogja ezt mondani!
13/20 A kérdező kommentje:
Én tudok dönteni: nekem Ő kell.
14/20 anonim válasza:
én teljesen átérzem a helyzetedet. én is már baromira meguntam,h nem történik semmi, már az is jó lett volna,ha legalább annyit mondd,hogy ronda vagy, hagyjál békén vagy akármi. aztán pont tegnap elszántam magam, hogy ezt az egészet elmondom konkrétan a srácnak, aztán baromira megkönnyebültem, és mostmár jó, mert nem agyalok állandóan ezen.
szóval mondd el te is, vagy mindenképpen csinálj vmit!!!
de szerintem ne csókold csak úgy meg, hanem inkább csak mondjad, aztán majd meglátod,h arra mit lép, és legfeljebb utána "úgy igazából megcsókolod"
21/L
2009. dec. 29. 23:24
15/20 anonim válasza:
neki viszont te láthatóan nem kellesz
2009. dec. 29. 23:26
16/20 anonim válasza:
Szerintem nem történik semmi gond, vesztenivalód nincs. De nem értem, mi az, hogy sosem történt semmi? Ha flörtöltetek, akkor valószínűleg a lány is akarhatott valamit...
19L
2009. dec. 29. 23:51
17/20 A kérdező kommentje:
Pontosan. Ez zavar. Hogy eléggé úgy festett a helyzet, hogy akart. És néha kiszimatolható, hogy akar is. De aztán huss, eltűnik minden. Néha pedig olyan flegma, hogy fogom a fejem.
2009. dec. 29. 23:53
18/20 anonim válasza:
Beszélgettek még rendszeresen? Vagy milyen gyakran találkoztok? Az is lehet a probléma, hogy nem vagytok sokat együtt, nem szerveztek közös programokat. Azok alatt számtalanszor bizonyíthattad volna, hogy neked tényleg Ő kell!
előző voltam
2009. dec. 30. 00:13
19/20 anonim válasza:
hh nem történik előrelépéés? ez csak rajtad múlik! udvarolj neki! hívd el ide-oda, beszélgessetek sokat, aztán ha már olyan közel álltok egymáshoz meg is csókolhatod. ezen nem értem mit kell agyalni.
2009. dec. 30. 02:36
20/20 anonim válasza:
én pont ilyen helyzetbe vagyok egy rráccal és én konkrétan tudom hog y a csaj akar tőled valamit csak fél megtenni az első lépést, és azzal hogy flegmáskodik azt próbálja leplezni hogy bejössz neki. Tudom mert én is ezt csinálom a sráccal félek vele ilyenekről beszélni.Szóval szerintem hívd el ha társaságban vagytok hogy négyszemközt szeretnél vele beszélni és mond meg neki hogy szeretnéd ha járnátok, mondjuk szerintem a csaj tudja hogy szereted mert én is tudom a pasiról. Szóval hajrá tedd meg az első lépést.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!