Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meguntam a várakozást, mit tegyek?
Figyelt kérdés
LAssan 2-3 hónapja, hogy őrülten beleszerettem a lányba, és egyszerűen ezt meguntam. Hogy nem történik előrelépés, sehogy sem. Arra gondoltam, holnap elmegyek Hozzájuk, leszólítom az utcán, és megcsókolom. De úgy igazából. Mondjuk úgy, hogy régen flörtölgettünk, de sosem történt semmi, aztán egy ideje primkón viselkedik velem, de nekem ebből már elegem van. Nagy gond lehet belőle, ha ezt megteszem?2009. dec. 29. 23:00
1/20 anonim válasza:
hát elég tapló viselkedés lenne
de a kérdésed alapján illik hozzád
2/20 anonim válasza:
:D:D:D:D:D:D:D:DXDXDXDXDXD:D:D:D:D:XDXDXD:D:D::DXDXDD ezen naon jót röhögteem :D:D
3/20 A kérdező kommentje:
Tapló, nem tapló, do it, lecgó, lecgó!
2009. dec. 29. 23:05
4/20 anonim válasza:
do it, lecgó!!! én is csak ezt tudom mondani, mert én is így vagyok vele, hogy annyi ideje várok, hogy már azt tervezem , hogyan essek neki.. :D:D
6/20 anonim válasza:
nem vagy normális már bocs, lehet pont ezért viselkedik igy veled, mar rájött milyen köcsög vagy. már bocsi de ennyi mondat utan egyből ez jött le.
7/20 A kérdező kommentje:
Köcsög? Kétlem. Egyszerűen unom már ezt a helyzetet. Kifogytam a türelemből. A megválaszolatlan kérdésekből. A huzavonából. De nagyon.
2009. dec. 29. 23:14
8/20 anonim válasza:
akkor mást kell keresni, nem az alfahímet játszani...
9/20 anonim válasza:
Ha velem ezt csinálnád, akkor többet nem kellene várnod vagy megoldatlan kérdésekkel gyötrődnöd... Soha többet szóba sem állnék veled és akkor le lenne zárva a szitu.
10/20 A kérdező kommentje:
Na látod. Már ez is jó lenne. Ha konkrétan kimondaná, takarodjak a búbánatba.
2009. dec. 29. 23:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!