Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatok csúnya/átlagos pasiként szép nőt?
A kerdes igy kellene kinezzen, mert meg ez is lehetetlen.
"Hol találhatok csúnya/átlagos pasiként átlagos nőt?"
Amit meg te akarsz, oda vagy nagyon nepszeru kell legyel, ami nem vagy, mert akkor nem lennel itt. Vagy nagyon sok penzed kell legyen, ami szinten nem aktualis, mert ha lenne akkor tonnaszamra dugnad a noket. Egyszoval shit happens!
Kedves kérdező, én annyit fűznék ehhez hozzá hogy találhatsz magadnak szép csajt, másnak is sikerült, neked is sikerülhet. DE én mint egy átlagos külsejű srác, úgy gondolom hogy nem biztos hogy megéri.Ugyan lehet hogy te meg tudod hódítani jó dumával, meg belső szépséggel, de az nem biztos hogy örökké kitart.
Egyrészt alááshatják más pasik a kapcsolatot, mert az igazán jó nőket sokan fűzik, és csak idő kérdése hogy mikor akad egy olyan pasi aki ugyanazt nyújtja mint te, csak mellette jóképű is.
Másrészt az ilyen csajok gyakran járnak falkában, és még ha te meg is nyersz magadnak egy lányt a belső értékeiddel, a barátnői a külsődet fogják látni és ha ők lehúznak, akkor könnyen lehet hogy a csaj is kétszer meggondolja a veled való kapcsolatot.
Szóval próbálkozni lehet, de a biztos vonzerő az a pénz, és az se működik mindenkinél, na meg az is lehet hogy közbe megdugatja magát a jógaedzővel, a masszőrrel, a kertésszel.
Én is inkább azt mondom hogy addig nyújtózkodj ameddig a takaród ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!