Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Karácsonykor dobott a pasim,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Karácsonykor dobott a pasim, de azt mondta maradjunk barátok azóta keres msnen érdeklődik hogy vagyok. Velem aka szilveszterezni kettesben, de azt hangoztatja hogy szeret mint barátot. És mondja nézzek más pasi után Mi ez?

Figyelt kérdés
ez amugy távkapcs volt,és a kapcs elején ő mondta hogy fél megint szerelmes lenni.
2009. dec. 29. 21:41
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom elhinni még most sem, mert egyik napról a másikra nem szeretünk ki valakiből.De ő bizalmatlan mert sokat csalodótt szerelem terén és lehet fél engem szeretni vagy nem tudom. de én már idegileg kikészülttem
2009. dec. 29. 22:30
 12/12 anonim ***** válasza:

Bárcsak lenne pasiszótár!

Mi 5 év után ugyanigy szakitottunk és utána évekig összejártunk:mozi kettesben, vásárlás kettesben,de már nem képes szerelmes lenni belém.

Most levelezünk de megint semmi.

Várj,nem tehetsz mást.

Ahol tűz volt ott parázs mindig marad...

2009. dec. 31. 01:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!