Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm ahelyett, hogy velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm ahelyett, hogy velem lenne, most ment el a barátjával inni. Ne aggódjak?

Figyelt kérdés

Fiú osztálytársa a barát és a srác szingli. Direkt mondta, hogy szeret vele kettesben dumálgatni.

Barátnőmet ma láttam először a héten, kb 2 órát együtt voltunk és most el is ment a sráccal találkozni.

Most meg várhatom mikor jön haza kicsit ittasan.

Én nem tartom normálisnak a dolgot. Mit gondoltok?

22 a barátnőm.

24F

2014. máj. 23. 21:34
1 2 3
 11/27 kolosszus22 ***** válasza:

Alapvetően nem vagyok híve a bizalmatlankodásnak és nem is furcsállnám ha teszem azt sok időt töltenétek együtt és most kicsit külön kimozdulna, de gyakorlatilag nem is láttátok egymást a héten, de ő inkább elmegy egy olyan emberrel akit napi szinten lát. Ez itt valahogy nagyon nem kerek és nem is feltétlen azért mert megcsalás lenne a vége, hanem szimplán már ebből lejön, hogy nem vagy túl fontos a csajnak, inkább csak vagy neki, de minek? Nagy jövőtök szerintem nem lesz együtt!

27F

2014. máj. 23. 22:12
 12/27 anonim ***** válasza:
mert a pasi buta. a férfi-női barátság együtt lakva szexet hoz
2014. máj. 23. 22:13
 13/27 anonim ***** válasza:
62%
#10: és még egyszer sem feküdtetek le az albis társaddal? Ha lenne olyan alkalom, buliznátok otthon, iszogatnátok, fáradt nap és megmasszírozna, nem hiszem el, hogy évek alatt ne húzná le a bugyit rólad :)
2014. máj. 23. 22:13
 14/27 anonim ***** válasza:
52%

Te jó ég! Nem, nem volt közöttünk szexuális kapcsolat a lakótársammal, és nem is lesz! Még puszit sem szoktunk adni egymásnak! Barátok vagyunk, nem több és nem is kevesebb.

(amúgy nem gondoljátok, hogy elég feltűnő lenne lakótárssal megcsalni valakit?!)

Kérdező, te mennyire ismered a barátnőd osztálytársát? Szerintem, mielőtt feltételezgetnél, beszélgess a barátnőddel, mond el, hogy neked ez rosszul esik, illetve, szeretnéd megismerni te is a srácot, és barátkozni kicsit vele. Akkor legalább látnád, hogy valójában hogy viszonyulnak egymáshoz. :)

2014. máj. 23. 23:09
 15/27 anonim ***** válasza:
0%
majd lesz
2014. máj. 23. 23:10
 16/27 anonim ***** válasza:
40%

Mindenki magából indul ki ugye. :)

Amúgy még annyit hozzáfűznék, hogy ha attól a sráctól akarna valamit a barátnőd, akkor nem gondolod, hogy vele járna helyetted? Ha pedig csalni akarna vele, akkor nem mesélne róla, meg arról, hogy hol és mikor találkoznak, hanem titkolná...

2014. máj. 23. 23:14
 17/27 anonim ***** válasza:

én soha nem tettem, de a nőket már ismerem jól

30+F

2014. máj. 23. 23:16
 18/27 anonim ***** válasza:
és amit 73% ír kérdező az hazugság: a megcsalók rendszeresen áradoznak arról akivel férelépnek
2014. máj. 23. 23:16
 19/27 anonim ***** válasza:

"Mindenki magából indul ki ugye. :)

Amúgy még annyit hozzáfűznék, hogy ha attól a sráctól akarna valamit a barátnőd, akkor nem gondolod, hogy vele járna helyetted? Ha pedig csalni akarna vele, akkor nem mesélne róla, meg arról, hogy hol és mikor találkoznak, hanem titkolná..."

Kívülállóként előttem már buktak le ilyen barátkozós nők.

Volt olyan, hogy neten jóban voltam egy csajjal. Szintén neten keresztül valamennyire ismertem a barátját is.

Olyan típusú csaj volt, akinek mindig volt valakije, ha szakított is az aktuális pasijával 3 héten belül vagy újra összejött vele, vagy akkor mással. Ő is ilyen "barátkozós" típus volt. Nekem elárulta, hogy az egyik barátja iránt ő többet érez és az is nyomul, de nem csalná meg a pasiját.

Szívesen mesélt magáról, küldött képeket is amin a barát barát ölében ül és hát több nem lesz, mert ő nem csalja meg a pasiját.

Aztán egyszer elment egy buliba ezzel a sráccal, akire a pasija joggal nagyon féltékeny volt. Mikor hazament, a pasija kirakta a szűrét. Elsírta nekem neten a bánatát, hogy milyen szemét is volt vele a pasija éshogyhát nem is történt semmi, de nem érti meg.

Néhány nappal később este besörözött rendesen, előjött megint ez a téma, és kisült, hogy a buliból hazafelé jövet a barát barát egy padon jól megpakolta, méghozzá óvszer nélkül (a pasijával persze csak óvszerrel). Számára pedig az a felháborító, hogyhát ugye ezt a pasija nem tudhatta, hisz nem volt ott, és mégsem hitt neki...

De előtte olyan önérzetesen mesélte nekem is, hogy ő nem olyan stb. Aztán persze kisült, hogy olyan, és csak addig ártatlan, ameddig le nem bukik, vagy rá nem bizonyítják, mert addig kőkeményen tagad márcsak azért is, hogy ne ő legyen az aljas, hanem az "indoklatlnaul" féltékeny barátja.

Én nem vagyok féltékeny típus, egyetértek azzal, hogy a bizalom fontos, és anélkül nem is működik semmi sem. De megtanultam mást is. Ami annak látszik az az is.

A te csajod mindennap találkozik az osztálytársaddal. Tételezzük fel, hogy ő tényleg nem ilyen, mint a témában emlegetett leányzó. Veled nincs együtt annyit. Milyen gyakran szexeltek? Heti egy alkalom, de téged szeret?

Nem lenne jó, ha velük buliznál, mert nem tudnának veled olyan jól elbeszélgetni mint veled. Tételezzük fel, hogy tényleg nincs semmi olyasmi. De akkor miről dumálnak? Szerinted nem mennek a pasi részéről a kétértelmű vagy nem is annyira kétértelmű szexuális töltetű viccek, amiket a csajod ért, és megy a nevetgélés stb. Fontosnak tartom a bizalmat, de ebben a csajban nem bíznék meg az tuti.

2014. máj. 24. 08:39
 20/27 anonim ***** válasza:
Ebcsont már ismeri a világot :D
2014. máj. 24. 08:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!