Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm el akar hagyni, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ez teljes mértékben az én hibám sokszor megbántottam 6 hónapja vagyunk együtt és már nem szeret :(( két hete megjött az eszem de már szerintem késő, azt mondja ő is szeret de nem tudja felemészteni a bántásaimat de szakítani sem akar, és azt mondja hogy ad egy kis időt a kapcsolatunknak, de nagyon félek hogy elveszítem :(( akik engem szerettek és én is őket a pl. a papám a legjobb barátom stb. mind meghaltak nekem már csak ő maradt. és tudom hogy én basztam el de azért még van remény?2014. máj. 23. 21:08
1/6 anonim válasza:
ha már csak ő van neked aki fontos, akkor teperj érte barátom.... tegyél meg mindent annak érdekében hogy újra az legyél mint aki akkor voltál amikor belédszeretett. Kedveskedj neki,és mutasd ki hogy szereted.
2/6 anonim válasza:
Első mondatod: nem szeret
Második: szeret
Bántottad, ne várj csodát.
(u.i.: ez a kérdés nem volt már reggel?)
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! nagyon harcolok érte mindent megteszek hogy újra belém szeressen. és bocsánat hogy hülyén fogalmaztam nem tudom igazából és nem hiszem mivel most közölte velem hogy mit érez délbe még találkoztunk de már akkor is furcsa volt :(( bevallom tudom csúnya dolog és nem vagyok depressziós de az öngyilkosság is megfordult a fejemben.. de azon nagyjából túltettem magam és csak arra koncentrálok hogy vissza szerezzem.
2014. máj. 23. 21:16
4/6 BlackSword válasza:
Hát pajtás!!! Ez a busz már elment... Utálok ilyet írni, de lehet neked is ez lenne a jobb... Lenne egy kis időd rájönni mi volt a baj, mit tettél rosszul... Legközelebb jobb leszel, és ne mond, h nem lesz legközelebb, mert lesz... És akkor már támaszkodhatsz ezekre a tapasztalatokra...
5/6 A kérdező kommentje:
Hát, tudom és igazad van de én egyszerűen képtelen vagyok feldolgozni hogy bármikor szakíthat :(( most gondolkodik és próbálja megemészteni én ezen tudnák segíteni valahogy? nem nagyon akar sőt egyáltalán nem akar beszélni velem és én nem is akarom erőltetni de megöl a tudat hogy elveszíthetem :(( minden hónapfordulót megünnepeltünk a szobám és az ő szobája is televan kis ajándékokkal, egymás pulcsijával alszunk ás már aludtunk is együtt és olyan csodás volt minden, rendbe akarom hozni.
2014. máj. 23. 21:30
6/6 anonim válasza:
( Két hete megjött az eszem). De úgy látszik hogy nem mentél ki elébe a vasút állomásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!