Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a vegyes (más nemzetű) kapcsolatokról?
Ahol a két fél más nemzetiségű, különböző a kultúrájuk és az egyik vagy mindkét fél egy másik nyelvet használ a kommunikáció érdekében.
Ti belemennétek egy ilyen kapcsolatba, ami miatt akár más országba is kerülnétek, akár letelepedés szintjén?
Vagy ez abszolút távol áll tőletek?
áhh soha,kivéve ha megtanul magyarul :D ki tanulna nyelveket azért??
pedig jó nők! főleg az ilyen spanyol olasz csajok.Temperamentumosak ,bár egy átlag magyar nő az év mindennapján "menstruál" non stop.:D de hát az ku*rvára nem ugyanaz :D
Szóba jöhetne nyugat európai és amerikai. Keleti népek kultúrája nekem nem tetszik.
Mivel én alig-alig tudok angolul ezért lennének nyelvi nehézségek...
Persze a legjobb a magyar... :)
Hiába pontoztatok le, tudományosan be lett bizonyítva. De azért jó töcskölést az arabokkal.
Üdv, egy egészséges srác
én bele mentem, jobban is jàrtam sokkal! Letelepedtem, csalàdot alapitottam:) Sokkal jobb mint a magyarok:)))
Régen nem tudtam volna elképzelni, de van fény az alagut végén!:D
Kommunikàlni is tudunk, neki nyiltam meg a legjobban eddig, ö ismeri a titkaimat, végre megbizhatom valakiben, igaz tàrsra leltem aki nem a khurvàkat hajkuràssza és vedel hanem normàlis férfiként viselkedik:))
(24/l)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!