Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenhol azt látom, hogy férfiak tucatjai állnak sorban egy-egy nőnél, úgyhogy inkább egyiknél sem állok a sor végére, mert minek? Nincs értelme! Ti nem tapasztaltok hasonlókat?
Figyelt kérdés
2014. máj. 22. 23:30
11/17 anonim válasza:
''Kivéve, ha párkapcsolatban él, mert akkor viszont már megtalálta, akit keresett.'' Legtöbb nővel akivel együtt voltam, mégis volt barátja :D
12/17 anonim válasza:
Igazából azt értem, hogy sok fiú próbálkozik egy lánynál, hisz mindent a fiúnak kell csinálni, a lányok sosem kezdeményeznek. De amikor már a csúnya lányok is rondáznak de olyan gúnyos hangnemmel és még nekik áll feljebb, hogy volt képem bepróbálkozni náluk udvarias stílusban, akkor már tényleg felmgey a pumpa. Most már azt mondom egy lányért sem érdemes teperni, inkább menjetek prostizni.
13/17 anonim válasza:
Kedves utolsó. Egy lány nem minden lány.
Ezt egy olyan fiú üzeni neked, akit többször megcsaltak már.
14/17 anonim válasza:
Kedves kérdező. Nézd a pozitív oldalát. Így a vesztesek nyugalmával próbálkozhatsz nála. Nincs feszkó, adhatod önmagad.
Egyébként, láttam már én is ilyet. Én azzal tűntem ki, hogy nem álltam nála sorban, és végül, amikor minden srác lekopott, megkaptam.
15/17 Noydra válasza:
Akik sorban állnak, sosem fognak sorra kerülni.
16/17 anonim válasza:
Gyárban dolgozom, ide mindenféle embert fel vesznek az utcáról. Itt is a csinos nőket mindig fűzi valaki. Raktáros, karbantartó meós.. Mindig szórakoztatják a csajokat. De még az átlagos nőknek is akad 4-5 udvarló.
17/17 anonim válasza:
De.Ezért nem is töröm magam. sokszor beálltam már abba a bizonyos sorba, sosem én lettem kiválasztva.
Ezek után lesz@om az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!