Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme van ennek?
Figyelt kérdés
A barátom ráírt egy régi lány ismerősére, akivel amúgy nagyon ritkán beszélnek de most kirakott egy képet a lány, ő meg megdicsérte, és flörtölgetett vele. Összejönni nem tudnának, mert messze lakik, viszont nem értem, hogy ez mire jó. Minden pasi csinál ilyet a barátnője mellett?? és van jelentősége vagy csak egy kis szórakozás? 24L 26F2014. máj. 18. 21:47
1/4 anonim válasza:
rögtön túldramatizálod.
Nem szabad!
Egy ártatlan flört csak, néha jól esik ez nekünk. Ennyi.
De a barátnőnket szeretjük.
Szóval nyugodj meg semmi baj nem lesz.
Na persze van az 1% aki végül összejön a csajjal. De biztos nem ő lesz ilyen.
2/4 anonim válasza:
nem lehet, hogy csak jó barátok?
3/4 A kérdező kommentje:
nem jó barátok. még vagy 2-3 éve gyakran beszéltek, de azóta már nem igazán. de barátomnak egyértelműen tetszett akkor is nagyon.
2014. máj. 18. 21:55
4/4 anonim válasza:
Én mondjuk lány vagyok, de velem is megesik néha, hogy belemegyek 1-1 ártatlan flörtbe. Persze ha már látom, hogy a srác többet akarna, akkor behúzom a kéziféket, mert én is párkapcsolatban vagyok, és tényleg a párom a mindenem. Ez csak amolyan unaloműző, szórakozás. Szerintem a barátod is hasonlóképpen van ezzel, úgyhogy nyugodj meg, nincs nagy gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!