Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szánalmas vagyok azért mert itt próbálok ismerkedni?
függetlenül ettől az oldaltól mondom a következőt!
Teljesen mindegy, tökmindegy hol ismered meg a lányt vagy férfit aki a párja lesz az embernek, ha utána boldogok és jól érzik magukat, ki a f**aszt érdekel, hogy a zöldségesben vagy a gyakorin találta meg.
Én megpróbáltam itt nem egyszer, nem kétszer, bár van 3 lány is akikkel barátok lettünk, részben a távolság, miatt is maradtunk abba, de jó minden.
Meg egyszer majdnem összejöttem itt egy csajjal, akkor nem az ismerkedés volt a cél simán indult egy beszélgetés egy bizonyos dologról telefonon keresztül mert ő ingyen tudott hívni cégesről, aztán egyre többet kerestük egymást végül sokat beszélgettünk, kiderült hogy csak 30 km re lakik innen, találkoztunk is, de volt egy hibám ami végett kiábrándult belőlem és nem jött össze a dolog.
Nem társkereső ez az oldal, de simán megeshet hogy egy privátos levelezgetés után lehet valami a dologból.
15
lehet a stílussal van a baj.
Aki próbálkozik az sosem szánalmas...legyen az internet, gyakori kérdések, társkereső, való élet, mit tudom én:D
Az a szánalmas aki csak rinyál hogy nincs senkije, de semmit nem hajlandó érte tenni, csak várja a sült galambot.
Szóval nem.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!