Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mélyebb sebeknél (pl. : kezen), ha ossze kell varrni akkor, az ugy korulbelul mennyi ideig tart? (az ellátás)

Figyelt kérdés
és milyen varratot hasznalnak? altatasos mennyi ido? szurt sebrol van szo(tudom hogy nem ide tartozik, de talan ebbe a temakorbe gyorsabb valaszt kapok)

2014. máj. 22. 21:45
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem altatnak.. érzéstelenítő..

Időt nem nagyon fogod érzékelni mivel felpörögnek az események.. én 12 öltést kaptam a karomba

2014. máj. 22. 21:48
 2/7 anonim ***** válasza:
Jézusom, remélem hamar begyógyul o.o
2014. máj. 22. 21:49
 3/7 anonim ***** válasza:
jézusom mi történt?nem altatnak valóban mint az első monta,cak érzéstelenítés és varrás van. amúgy 2-3 hét és meggyógyul talán! ha elfertőzödik 2 hónap kb.tudom.sajna.
2014. máj. 22. 21:52
 4/7 A kérdező kommentje:
Azta, 12 öltést? :O :( és azt mennyi idő alatt kb? csak nagyjából..óra vagy több óra? nekem most a bal kezemen van ez a seb, és a probléma,hogy a vérzès nem nagyon akar elmúlni (igen,tudom nyilván ), meg mély nagyon. Most így picit parázok,hogy ügyelet vagy várjak holnapig :ss
2014. máj. 22. 21:53
 5/7 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!:)

kés szúrta a sebet, véletlen balesetből ( nem magamnak csináltam a balesetet, hanem ismerősnek sikerült szerencséssé varázsolni a napot).

2014. máj. 22. 21:56
 6/7 anonim ***** válasza:

Ablak üveg kitört és eléggé mélyen felszántotta... és hosszan.

Persze én is kaptam 1. törölközőt ami azonnal átázott,azután bementünk a sürgősségire,ott mivel anyát ismerték protekcióval azonnal fogadtak,kb. 20 perc alatt megvolt,én nem éreztem többnek :)(kimosta,kiszedte a szilánkokat ami benne maradt,érzéstelenítő,stb.)

Csak már régi emlék mivel eltelt azóta 5 év,és a heg is alig látszódik..

Menj el!

2014. máj. 22. 22:05
 7/7 A kérdező kommentje:

Hú, köszönöm szépen ! :)

Megfogadom a tanácsot, elmegyek inkább nehogy még nagyobb bajom legyen belőle.

2014. máj. 22. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!