Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol kéne felnőnie a gyerekemnek?
Figyelt kérdés
24 éves férfi vagyok. Most fogom befejezni az egyetemet. Most kéne kilépnem igazából a nagybetűs életbe, de már most komoly problémám van! Az egyetemen megismerkedtem egy itt tanuló francia lánnyal, akivel jóba lettünk az évek alatt. Az utolsó fél évben jártam össze vele szeretkezni, azonban 3 hónapja teherbeesett tőlem. Nem akarta elvetetni én, bár még nem állok készen az apaságra, de szeretném kivenni a részem a gyereknevelésből. A baj az, hogy a lánynak haza kell mennie Párizsba. Én sem feltétlen akarom, hogy itthon nőjjön fel a gyermekem, de akkor követnem kéne őket Franciaországba! Nyelvtudásom meg van hozzá, hogy kint éljek és szeretnék is egy pár évet külföldön élni, de most mindent hátra kéne hagynom. (Szülők, testvérek, barátok, leendő biztos munkahely). A gyerek anyukájával nem vagyunk egy pár. Mit kéne tennem?2014. máj. 22. 18:24
1/2 anonim válasza:
Ez kemény dió.
És idehaza sem tuti biztos számodra még minden kint meg aztán semmi sem az.
ráadásul így egy látogatás vagy láthatás is elég nagy út és pénz lenne.
ha anyuci nem akar hozzád költözni, te meg nem hagyod itt ezt az életedet, akkor nagyon ritkán fogod látni.
De valljuk be azért a hazánkban sz***arabb a helyzet mint Párizsban. A gyereknek szerintem jobb élete lenne ott.
2/2 anonim válasza:
ha nem vagytok egy pár akkor minek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!