Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adjam tudtára a kamasz gyerekemnek, hogy a szüleinek is szüksége van intim szférára?
Néha úgy érzem, direkt nem vonul el korán a saját kuckójába, amikor egy kicsit össze szeretnénk bújni. De lehet, hogy csak épp olyankor marad ő is fent este, ha másnap nem kell korán kelni és mi is hétvégén vagyunk lazábbak.
Lehet, hogy el sem képzeli, hogy szexelnek még az öregek? Én az ő korában nagyon időseknek éreztem az olyan korúakat, mint most mi vagyunk:)
Szerintem csak szimplán ő is akkor tud fennmaradni későbbig. Valahova pateroljátok el a családban, hogy kettesben lehessetek otthon :-) Vagy küldjétek el délután valami kimerítő sportprogramra, azalatt tolhattok egy menetet, aztán amikor hazaesik, bezuhan az ágyba, jöhet újabb kettő :-D
Egyébként nem tudom, vele mennyit vagytok együtt, de én a maga módján élveztem kamaszként is, amikor szombat este egy filmet legalább megnézett együtt a család.
Vasárnap reggel? Én akkor mindig sokáig aludtam kamaszként, a szülőkben meg sokszor úgyis cseng a szokásos vekker. Akkor lehetne tolni egy erotikus reggelit!
Végső soron én mégis javaslom, hogy néha oldjátok meg, hogy egyáltalán ne legyen házon belül. Megvan a konyhapadlónak is a maga romantikája, kell az néha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!