Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szép nőket tényleg az vonzza, ha egy férfi figyelmen kívül hagyja őket a szépségük miatt?
Sok nő a szépségével hódít, és már megszokták, hogy minden férfi a nyomukban jár. Ellenben képzeljünk el néhány teljesen átlagos férfit, akik tudomást sem vesznek ezekről a nőkről, mert pl. vagy komoly kapcsolatban gondolkodnak, vagy sokat csalódtak korábban, vagy nem látnak esélyt összejönni egy gyönyörű nővel, vagy nem jelent számukra semmit, ha egy nő gyönyörű stb. stb. Nem akarom sorolgatni az okokat, a lényeg, hogy a férfi nem veszi észre vagy nem akarja észrevenni ezeket a nőket.
A lényeg pedig most jön: számtalan esetet láttam már, amikor egy nő érdeklődését pont ezzel lehet felkelteni, mert a nő azon kezd gondolkodni, hogy "hát én egy szép nő vagyok, és ez a pasas mégse akar engem észrevenni, miért?" Az esetek többségében a nő azonnal érdeklődni kezd a férfi iránt.
Azt kérdezném, hogy ennek mi az oka pontosan? Ezek a nők úgy gondolják, hogy ezeket a férfiakat azért lenne érdemes megismerni, mert nem a szépségüket preferálja?
"A te nézőpontodból az az igazság, hogy a lányokkal elszaladt a "nyihaha" (itt most vicces akartál lenni? ha igen, nem sikerült)."
Szép, szép, csak azt nem veszed figyelembe (szándékosan talán), hogy tőlem függetlenül itt rengeteg más fórumozónak is ugyanez a véleménye, mindezt úgy hogy fogalmunk sincs, az előttünk író mit írt. Bizonyosan megvan a maga oka hogy egymástól függetlenül ilyen sok embernek pontosan ugyanaz a véleménye, kíváncsi vagyok ezt mivel magyarázod. A humorérzékedre pedig ráférne egy alapos revízió.
"Szerintem meg az, hogy a sok elutasítás miatt fusztrált vagy, és kivetítesz egy ellenség képet minden nőre, holott nem is ismered az összeset."
No igen ,ez meg a ti kedvenc közös tévhitetek. Hát elárulok valamit: nem ti vagytok a boldogság kizárólagos forrásai :) Soha nem voltam szerelmes, úgyhogy az elutasításokat rendre letudtam egy vállrándítással. Az "fantomkép" dolog pedig speciel igaz, és az a meglepő hogy az esetek több mint 80%-ában igazam is lesz, már azelőtt megismertem a nőt ilyenformán hogy szóbaállítam volna vele.
Egy szó mint száz: remekül elvagyok nélkületek is, szerencsére időben felismertem hogy feleannyit nem értek mint amennyit kínlódni kell veletek. És mellesleg, mivel ti akartok családot és gyereket, nektek vagy ránk nagyobb szükségetek. Ergo magatok alatt vágjátok a fát.
Amúgy meg, ha jól tudom, még mindig ti, nők választotok. Akkor kit is kéne hibáztatnunk? Talán az Érmelléki Kuglófembert?
56%-os, ahhoz képest, hogy remekül el vagy nélkülünk, az egyetlen örömforrás az életedben, hogy ugyan azokat a mondatokat mondod itt mindenkinek, mindegy mit ír. Ha kiderül, hogy nő, már gyalázod is. Mondjuk nekem mindegy mire élvezel el, csak szánalmas.
A fórumon egymástól függetlenül több ember is mondta, hogy a pasik csak kihasználják a fiatal lányokat és csak a szexre mennek, nem megbízhatóak és felelősség érzetük a nullához konvergál. Akkor ha így gondolom én is, igazam lesz, mivel többen is ezt állították.
"56%-os, ahhoz képest, hogy remekül el vagy nélkülünk, az egyetlen örömforrás az életedben, hogy ugyan azokat a mondatokat mondod itt mindenkinek, mindegy mit ír. Ha kiderül, hogy nő, már gyalázod is. Mondjuk nekem mindegy mire élvezel el, csak szánalmas."
Valakivel keversz. Persze előfordul hogy ugyanazt írom néhány kérdezőnek, valószínűleg mert ugyanabban a helyzetben van mint előtte oly sokan. Ti meg rendszeresen ott rúgtok bele a kérdezőbe ahol tudtok (ahol azt hiszitek hogy fáj), mert milyen menő dolog a földön fekvőbe beletörpölni egyet-kettőt. Ez természetesen kicsit se szánalmas, ugye? Csak tükröt tartok elétek, magatokat köpködjétek szembe, ne engem. Nem én teremtettem ezt a problémát, hanem ti.
"A fórumon egymástól függetlenül több ember is mondta, hogy a pasik csak kihasználják a fiatal lányokat és csak a szexre mennek"
Elképzelhető. Én meg azt szoktam erre írni, hogy talán nem a friendzóne-ba kéne a normális pasasokat száműzni. Ha a "domináns alfahím" kőbunkó tapló tinóval áll össze, és az kihasználja őt, akkor meg is érdemli, úgy kell neki.
Nem szokásom megütni nőt, és nem szorgalmazom ezt a módszert, bár némelyikükre valóban ráférne két-három jókora átszálló, hogy visszatérjenek a földre, de majd megkapják úgyis mástól. Mielőtt még kitalálod hogy bizonyára én írom ki azokat a kérdéseket.
Ahham, jól sejtettem, te is egy erőszakos bunkó állat vagy. Milyen érdekes. Ha egy pasi béna a csajozáshoz, akkor minden nő K, de ha egy nő nem találja a párját, akkor is biztos minden nő K, de még a rendes pasikat is száműzi maga mellől. Kitekert egy logikád van.
Senki sem rúgott a kérdezőbe. Én pont az vagyok, aki minden kérdezőnek segíteni akar, te pedig pont az vagy, aki folyamatosan csak ugyan azt mondogatja, hogy adja fel, vagy szedjen össze pénzt és pénzért vegyen magának nőt. Miért? Gondolom te is így születtél, apádnak volt elég pénze anyádhoz. De nem minden nő olyan mint anyád. Mindig azt írom, hogy keressenek olyan elfoglaltságot, amivel sikeresek lehetnek, így az önbizalmuk is nő, te pedig csak másokat szidsz. Ennyi eszed van. Aztán ha rádszólunk, hogy hülye vagy még te játszod a felsőbbrendű kisangyalt, adod az ártatlant, ahogy itt is, pedig nem vagy más, csak egy megkeseredett lelki nyomorék, aki nem képes elviselni, ha más boldog, vagy törekszik a jóra. Te erre vered.
A személyeskedésen és a sértegetésen kívül semmi mást nem vagy képes felmutatni, csak az unásig fújt nótádat. Unalmas, ocsmány és rettentően szánalmas vagy.
56%-os Semmi mást nem teszel mint saját magadat égeted, és ezt nem bántásból mondom. Egyébként soha nem állítottam, hogy a nők lennének a boldogság forrása.
Viszont ha remekül meg vagy nélkülünk miért fújsz ránk ennyire? Ha jól meglennél nem szidnál itt senkit. Az haragszik a világra/nőkre/nációkra (megfelelő ideértendő) akinek valami baja van vele/velük. Azért gondolom hogy fusztrált vagy mert logikusan következik az agresszív és minden nőnemű lény irányába tanúsított (itteni) viselkedésedből.
Ennyi utálat van benned vagy ez valami elcs@szett feltűnési kísérlet, nem tudom de nagyon sajnállak.
A szép nők nem foglalkoznak azzal ha egy férfi figyelmen kívül hagyja őket, úgyis jut minden ujjukra ötszáz másik. Persze a párkapcsolati trollok itt is szépen összegyűltek zengeni a kis internacionáléjukat, milyen kár hogy a tényeken még ennyien se tudnak változtatni.
"Ha egy pasi béna a csajozáshoz, akkor minden nő K, de ha egy nő nem találja a párját, akkor is biztos minden nő K, de még a rendes pasikat is száműzi maga mellől."
Hja, kérem, aki nem tud megfelelni minden egyes igényeteknek, az béna a csajozáshoz. Ez a részt valahogy lefelejtetted a szentbeszédből, biztos csak véletlen volt :) jónéhány kapóra jött véletlenről tudunk. Az a nő nem találja meg a párját ennyi szingli közt, aki nem akarja, nézd má' meg hogy társkeresőn napi hány tucat levelet kapnak a nők. Aki ennyiből nem képes választani, hanem várja az elképzelt Mr. Tökéletest, az meg is érdemli.
"te pedig pont az vagy, aki folyamatosan csak ugyan azt mondogatja, hogy adja fel, vagy szedjen össze pénzt és pénzért vegyen magának nőt"
Az fel se merült benned hogy azért mondogatja, mert nincs más lehetőség? Mit kéne tanácsoljon, ismételje veletek kórusban papagáj módjára a "legyen önbizalmad, kisugárzásod" című negyvenötös bakelitet? Ha ennyire okosok vagytok, akár segíthetnétek is, de nem teszitek.
"Mindig azt írom, hogy keressenek olyan elfoglaltságot, amivel sikeresek lehetnek, így az önbizalmuk is nő, te pedig csak másokat szidsz."
...és meg is van! Annyira tudtam :$ lottóznom kéne...
A jogos kritika meg el is hiszem hogy fáj.
"ha rádszólunk, hogy hülye vagy még te játszod a felsőbbrendű kisangyalt, adod az ártatlant, ahogy itt is"
Azon vagytok megsértődve hogy nem tolerálja a trollkodásotokat? Megsúgom, én se, és szerintem senki. Nem kell beugatni a nagyoknak, ennyi a titok.
"Unalmas, ocsmány és rettentően szánalmas vagy" kontra "A személyeskedésen és a sértegetésen kívül semmi mást nem vagy képes felmutatni"
:DDDD Ez olyan gyönyörű öngól volt hogy öröm nézni :DDD a saját idiótaságaidnak is ellentmondasz, de azért elvárod nagy paripa arccal hogy neked aztán mindenki adjon hitelt, mert csak a ti szent foteligazságotok létezik :DDD rajtad tényleg csak röhögni lehet.
Nevetséges, jellemtelen, és ostoba troll vagy, elkéne neked egy fekete lyuk hogy világítson.
Kaptad is a mínuszt helyből.
"Semmi mást nem teszel mint saját magadat égeted"
Nagy szavak ezek egy olyantól akinek sem igaza nincs, sem kompetenciája, hogy ezt belássa.
"Viszont ha remekül meg vagy nélkülünk miért fújsz ránk ennyire? Ha jól meglennél nem szidnál itt senkit"
Talán mert nincs vesztenivalója? Ti ítéletet mondhattok a férfiakról, a férfiak is megtehetik ugyanezt rólatok, tetszik-nemtetszik. Hát szar ügy, amikor nem tudjátok mivel sakkban tartani az illetőt, és elmondhatja az igazat :D
"Ennyi utálat van benned vagy ez valami elcs@szett feltűnési kísérlet, nem tudom de nagyon sajnállak."
Elnézve titeket, egyáltalán nem is csodálom, hogy ennyire utál benneteket. Nap mint nap rászolgáltok. A mínuszt pedig te is kaptad.
Le kell szarni őket magasról, nem azt nézd, hogy bejössz-e nekik vagy sem.
Pont azért van ekkora arcuk a jó csajoknak mert azt hiszik, hogy értük mindenki hogy odavan...
Hát a nagy francokat!
Ha leszarod őket akkor érzik hogy kevesek ők hozzád meg a szépségük is és ez szarul esik nekik.
Még akkor is ha itt letagadják.
A #6 válaszadó meg egy sötét idióta, én is nyomtam neki mínuszt.
a nőnek a csábítás, a szépség az eszköz arra hogy párja legyen
ha a férfi magasról leszarja őt akkor ezzel valahol nyilván megsérti - "nem vagyok elég jó neki"
még akkor is ha ezt saját magának se ismeri be, nemhogy itt nekünk
tehát jó taktika lehet, de csak akkor működik ha tényleg leszarod
ha nem nyálazna meg pitizni nekik minden pasas, visszavennének az arcukból
csak hát ehhez nagy önuralom kell és nehéz megállni
6. válaszadó, senki sem taktikázik nálad, konkrétan leszarnak téged magasról
ha még hiszel az igaziban akkor neked agyad az nincs...
de azért jót röhögtem rajtad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!