Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A szép nőket tényleg az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szép nőket tényleg az vonzza, ha egy férfi figyelmen kívül hagyja őket a szépségük miatt?

Figyelt kérdés

Sok nő a szépségével hódít, és már megszokták, hogy minden férfi a nyomukban jár. Ellenben képzeljünk el néhány teljesen átlagos férfit, akik tudomást sem vesznek ezekről a nőkről, mert pl. vagy komoly kapcsolatban gondolkodnak, vagy sokat csalódtak korábban, vagy nem látnak esélyt összejönni egy gyönyörű nővel, vagy nem jelent számukra semmit, ha egy nő gyönyörű stb. stb. Nem akarom sorolgatni az okokat, a lényeg, hogy a férfi nem veszi észre vagy nem akarja észrevenni ezeket a nőket.

A lényeg pedig most jön: számtalan esetet láttam már, amikor egy nő érdeklődését pont ezzel lehet felkelteni, mert a nő azon kezd gondolkodni, hogy "hát én egy szép nő vagyok, és ez a pasas mégse akar engem észrevenni, miért?" Az esetek többségében a nő azonnal érdeklődni kezd a férfi iránt.

Azt kérdezném, hogy ennek mi az oka pontosan? Ezek a nők úgy gondolják, hogy ezeket a férfiakat azért lenne érdemes megismerni, mert nem a szépségüket preferálja?

2014. máj. 22. 10:35
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
igen, csak te.
2014. máj. 22. 12:05
 12/30 anonim ***** válasza:
Tudod mit csinál egy nő ha nem vagy adonisz és tojsz a fejére? Semmi mert, tovább lép....
2014. máj. 22. 12:18
 13/30 anonim ***** válasza:

A szépség nálam mindíg is másodlagos volt, sose kedveltem mikor egy pasi ismeretség nélkül csak erre alapozva előadta a hős szerelmest. Amúgy miért mennék olyan után aki "tudomást se vesz rólam". Nincsenek önértékelési problémáim tisztában vagyok a megjelenésemmel, de sose a külsőmmel jutottam előrébb így nem okoz hiúsági kérdést, hogy egy pasi észrevezs-e vagy sem.

Nem szeretem a taktikázást, és nem rohanok senki után, a környezetem egyébként szépnek vagy legalábbis csinosnak tart tart.

2014. máj. 22. 12:22
 14/30 anonim ***** válasza:
Na erre a szövegírás pont most nem sikerült. Bocsi.
2014. máj. 22. 12:34
 15/30 anonim ***** válasza:
68%

Akkor már én is leírnám a tapasztalataimat...

Én azt vettem észre, hogy annak ellenére, hogy már nem a lányok külseje az elsődleges nálam, hiába próbálkozom én szép vagy kevésbé szép lányoknál a kevésbé szépek is ugyanúgy lerondázank és elutasítanak, mint a szépek, hiába is mutatom ki, hogy nekem egy lány személyisége sokkal fontosabb, mint a külseje önmagában. De szerintem ez nem érdekli őket, a lányok mind akár szép, akár ronda, mind helyes, magas pasit akar magának és, ha lehet még emelettt sikeres és pénzes is legyen. Hiába tojtam én le a legszebb csajokat, azok továbbra sem foglalkoztak velem, sőt, volt, hogy buszon egy ilyen csinibaba szabályosan fellökött, pedig ki is kerülhetett volna, de mivel ő neki én egy senki vagyok, inkább arréb lökött, talán rossz napja is lehetett, de ez a tiszteletlenség is az élő bizonyíték, hogy mennyire a külsőségek és a vagyon számítanak a lányoknál.

2014. máj. 22. 21:32
 16/30 anonim ***** válasza:
15-ös engem meg egy pasi szánt szándékkal megütött, nem csináltam semmit az akkori barátomra volt mérges és így kívánt revansot venni (rosszabbul járt de ez most lényegtelen). Akkor most a te logikád követve minden pasit erőszakos, bunkó nőverő idiótának kéne látnom mert bizonyítékom van rá hogy egy ilyen?
2014. máj. 23. 16:55
 17/30 anonim ***** válasza:
27%

21:32-nek van igaza, zöld kezet is kapott!

Ugyanazt tapasztalom amit ő - hogy az átlagon aluli lányok is ugyanúgy flegmák, beképzeltek, és brutális hogy milyen elvárásaik vannak. És ugyanúgy levegőnek néznek minden pasast, aki nem jóképű és nem pénzes. Azt kell mondjam, a nőkkel nagyon elszaladt a nyihaha, elképesztő hogy miket megengednek maguknak. Így viszont teljesen szándékosan szrhatom le őket :)

2014. máj. 23. 17:51
 18/30 anonim ***** válasza:

Ha egy srác ignorál, azt én is ignorálom, mert nyilván oka van és van bennem tartás. Ha tipikusan látványosan nem foglalkozik velem, akkor jót kacagok magamba, hogy mekkora bohóc, de továbbra sem fog jobban érdekelni.

15-ös hülyeséget beszél, 16-os pedig tökéletesen rávilágított erre.

Viccesek az ilyen kis gendernácik, mint a 17-es.

2014. máj. 23. 18:16
 19/30 anonim ***** válasza:

18:16, fáj az igazság szépségem, mi? Hát szarügy.

Szerintem meg a turbófeminista kis szüfrazsettek viccesek ahogy védik a mundér becsületét :D

2014. máj. 23. 23:23
 20/30 anonim ***** válasza:
59%

"18:16, fáj az igazság szépségem, mi? Hát szarügy.

Szerintem meg a turbófeminista kis szüfrazsettek viccesek ahogy védik a mundér becsületét :D"

Ahogy egy bölcs ember mondta egykor egy roppant sikeres és számomra kedves filmben, sok igazság amihez ragaszkodunk a saját nézőpontunk kérdése (nem szó szerint idézem). A te nézőpontodból az az igazság, hogy a lányokkal elszaladt a "nyihaha" (itt most vicces akartál lenni? ha igen, nem sikerült).

Szerintem meg az, hogy a sok elutasítás miatt fusztrált vagy, és kivetítesz egy ellenség képet minden nőre, holott nem is ismered az összeset. Ami egyrészről buta dolog hisz a saját esélyeid rontod és még mélyebbre taszítod saját magad az önsajnálat és célpont nélküli utálat mocsarába (ami nagyon nem egészséges az ember pszichéjére), másrészt primitív és beszűkült világnézetet eredményez.

Az ismertség nélküli "szépségem"-ezés, vagyis lekicsinylés csak még szánalmasabbá teszi a produkciót.

Egyébként se turbófeminista se szüfrazsett nem vagyok. Hanem egy nő aki keményen dolgozik, önerőből elvégzett egy jó egyetemet, fenntartja magát, és úgy alakítja az életét (sport, barátok, állatok, párkapcsolat) hogy mindenben tud értéket és eredményeket felmutatni. Nem védem senki becsületét, és nem szorulok rá hogy a saját kudarcaim miatt a világot vagy a komplett másik nemet okoljam.

(16-os válaszoló vagyok)

2014. máj. 24. 00:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!