Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ido utan leptetek tovabb az elso nagy szerelem utan? Es kb mennyi ido utan jot mas? Inkabb a fiukat kerdezem 15F
olyan 2-3 hét alatt.
És volt vagy 8 hónap míg sikerült találnom valakit, nem volt könnyű.
azt hiszem az enyém lesz a legdurvább statisztika
4 hónap járás után több mint másfél év a mai napig és még mindig nem lépett a helyére senki
engem persze már helyettesítenek a túloldalon...
hiányzik neki és már van barátja a csajnak
szerinted?
Az első 19 évesen 4 hónapos kapcsolat volt. Nem kifejezetten volt szerelem, de nagyon fájt a vége...
2 hónappal később lett új kapcsolatom. Annak majd 1 év után lett vége. 2 évig utána senkit nem akartam olyan csúnya véget ért.
Aztán ismerkedtem, randiztam egy ideig, majd fél év alatt volt 3 rövidebb kapcsolatkezdemény, de egyik sem tartott 1,5 hónapnál tovább.
Az utolsó után 3 hónappal, még 24 éves korom elején jött az igazi és egyetlen szerelmem:)
Ismerkedj, csajozz, az exedet meg felejtsd el. Tartsd észben, hogy nem véletlenül szakítottatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!