Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti hogy állnátok ahhoz, ha a barátotok a szemetekbe mondaná, hogy van nálatok jobb nő? Normális, ha ezért szakítani akarok?
A barátom azt mondta, hogy vannak nálam jobb nők, de ők elérhetetlenek, ezért nem érdeklik. Csak jó nézegetni őket, mert esztétikusak, de kapcsolatra, családalapításra én kellek neki, mert nem ragad le az álomképnél.
Nekem ez nagyon sértő, szakítani szeretnék. olyan fiút szeretnék, akinek én vagyok a legeslegszebb.
Sajnos pedig szerelmes vagyok belé... Már akkor az voltam mielőtt összejöttünk, és azt hittem reménytelen szerelem lesz belőle.
De aztán nyitott felém de csomószor volt olyan hogy visszalépett, nem akart elköteleződni, nem merte sokáig kimondani hogy a BARÁTNŐJE vagyok, ha szóbahoztam 2 ismerősöm házasságát akkor abba azt látta bele hogy bele akarom kényszeríteni a házasságba meg ilyenek. Ha bulizni volt a haverokkal (amiért egyébként soha nem rinyáltam), és meg mertem kérdezni, hogy milyen volt a buli, akkor kb. leoltotta a fejem, hogy ne korlátozzam be. Majdnem minden nap elmondta valamilyen formában, hogy ő ugyan nem lesz egy papucs csíra, és nem fogja egy nő sem irányítani, holott szó nem volt arról hogy bármiben is irányítsam.
Hiába szeretem és fáj, én tartom magam a vágyaimhoz, ő meg nem tudja teljesíteni ezeket. Olyan barátot szeretnék aki szerelmes belém, feleségül vesz és bennem gyönyörködik és nem másokra csorgatja a nyálát. Minek alkudnék meg egy olyan mellett akinek szintén megalkuvás vagyok? Nem leszek a saját magam ellensége, hogy én magam gyalázzam a saját önbecsülésem azáltal hogy beleragadok egy ilyen kapcsolatba......
"Szergej55 nevű felhasználó válasza:
Akkor b*szódj meg."
Te írtál csak így a semmibe, értelmetlenül egy ilyet, te szerencsétlen! Én csak bátorkodtam megtudakolni az okát. Te vagy az, aki keménykedik, mikor a 48%-oson kívül senki sem szólt egy rossz szót sem, normális hangnemben folyt a diskurzus. Erre bebüfögsz egy ilyet...:D Aztán még én keménykedek. Grat!
Semmibe lettél véve (állításod szerint), és erre egy ilyen kommenttel reagálsz? :D
Meg amúgy azt nem vetted észre, hogy a kérdező végig azokra a kommentekre reagált csak, amik nem értettek egyet vele? Szóval pont ti nem voltatok lesz__arva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!