Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti hogy állnátok ahhoz, ha a barátotok a szemetekbe mondaná, hogy van nálatok jobb nő? Normális, ha ezért szakítani akarok?
A barátom azt mondta, hogy vannak nálam jobb nők, de ők elérhetetlenek, ezért nem érdeklik. Csak jó nézegetni őket, mert esztétikusak, de kapcsolatra, családalapításra én kellek neki, mert nem ragad le az álomképnél.
Nekem ez nagyon sértő, szakítani szeretnék. olyan fiút szeretnék, akinek én vagyok a legeslegszebb.
"A barátom azt mondta, hogy vannak nálam jobb nők, de ők elérhetetlenek, EZÉRT nem érdeklik."
Akkor csak én akadtam meg ennél a mondatnál?
megalázó. azt mondta, hogy te vagy elérhető, ez benned a lényeg.
én szakítanék vele, ha bírok. amíg még nagyon dühös vagy, könnyebb. gyorsan dönts.
Én is elhagynám a barátomat, ha ilyet mondana nekem. Akivel együtt vagyok, annak én legyek a legszebb! Én is így érzek iránta.
Fikarcnyit nem érdekelne, ha rinyálna, nem a kérdező fogja olyanná tenni. Egyszerűen a srác nem érdemli meg őt, ennyi az egész.
ez fa*szság nagyon helyes h lelépsz,ne csicskulj be attól h csaj vagy.Lehet itt köríteni h de csak kanos kisfiú a srác aki dobna mint a rongyot egy fullosabb nőért :D és meg is teszi ha jön egy jobb kör.De valszín nem igen jönne az neki :D Az ilyeneknek sose jön,mert nem hangoztatná egyébként :D
ez nem tudom h jó hír e.
#16 Persze, mert ha neked a kedvenc színészed vagy zenészed udvarolgatna, akkor is azt mondanád, hogy a pasid a leghelyesebb a világon, ugye?
És nem azt mondom, hogy elhagynád a pasid miatta, de ne már, hogy reálisan a pasidat tartanád helyesebbeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!