Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehetséges az hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kitartás2014 kérdése:

Hogyan lehetséges az hogy nem találok barátnőt? Normálisan öltözködöm, szoliba, kozmetikushoz járok. Nem tartom magam csúnyának sem. Nem vagyok gyáva visszahúzódó sem. De nem találok magamnak csajt. ?

Figyelt kérdés
2014. máj. 21. 17:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
10-es vagyok, a szemed viszont szép..
2014. máj. 21. 18:32
 12/20 anonim ***** válasza:
Ez valami borzalmas, már ne is haragudj... A szolit mindenképpen fejezd be!
2014. máj. 21. 18:48
 13/20 anonim ***** válasza:
Szoli? Kozmetikus? Neked inkább pasit kéne keresni mert b...zi vagy.
2014. máj. 21. 21:10
 14/20 anonim ***** válasza:
35%
Én komolyan nem értem a lányokat! Fiú vagyok, de a képen látható sráccasl szerintem semmi baj sincs, tök normálisan néz ki, de a lányoknak valami hülye igényei vannak és nekik valamiért minden fiúba bele kell kötniük. Na látjátok lányok, ezért utálunk titeket! Baj van veletek nem is kicsi, ideje lenne végre észhez térni és adni esélyt a normális fiúknak is nem csak a cigóknak, páwáknak, fekáknak meg izomagyakaknak és milliomosoknak!
2014. máj. 21. 23:49
 15/20 anonim ***** válasza:

14-es szerinted a vonzalom gombnyomásra kapcsolaható valami?

Nem tudom te leállnál-e olyan lánnyal aki külsőre cseppet sem vonz vagy taszít. Mindenkinek más az izlése, vagy megbocsáthatatlan bűnnek számítana ha eltér a vélemyénem a tiedtől és nekem nem szimpatikus a képen lévő ember külseje?

2014. máj. 22. 09:16
 16/20 anonim ***** válasza:

# 14

Te idióta! Nincs jogunk ahhoz, hogy ne tetsszen?

Nem kötök bele mindenkibe, de a kérdező taszító. A cigók, páwák, izomagyúkak...stb., szintúgy azok.

Jó lenne, ha inkább te kapnál a fejedhez, és fejeznéd be a hőbörgést, mert sötétben tapogatózol.

Nekem pl. egy teljesen normális, intelligens fiú a barátom. Nincs saját keresete (egyetemista még), vékony (szóval azzal sem lehet jönni, hogy izmos), normális, ízléses öltözékű (divatmajom, páwa fiúktól hányingert kapok), és természetesen nem cigány, intelligens. Sőt, képzeld, még fiatalabb is nálam 3 évvel, mégis őt választottam.

Így vonj le ilyen messzemenő következtetést abból, hogy ha valakinek nem tetszik a kérdező! Ha fegyvert fognának a fejemhez, akkor sem kéne, és nem, nem fogom ezért rosszul érezni magam!

2014. máj. 22. 10:01
 17/20 anonim ***** válasza:
Jah, bocs, kihagytam a fekát: NEM feka. :D
2014. máj. 22. 10:04
 18/20 anonim ***** válasza:

Én a természetességet szeretem. Tehát pl a férjem barnább bőrű mint én. De nem szoláriumozza magát. Az anyjától örökölte ezt a bőrszínt. (nem cigány) Amúgy a rendesebbekkel nincs bajom) szóval nem vagyok rasszista. Lányoknál sem szép a szoláriumbőr pasiknál meg ultra gáz... És had ne mondjam...hogy kozmetikushoz a homokosok, és a nők egy része jár, de nem egy FÉRFI. Egy férfi gondoskodjon magáról otthon.

Egyébként nem vagy csúnya egyáltalán, de ez a szoláriumbőr borzalmas...

Csilivili körömlakkot is kenegetnek a körmeidre?

És az sem kell hogy valaki kigyúrt legyen. Nekem az mű. Nem természetes hatást kelt. Hiába esetleg igazi izmok, nekem akkor sem jön be.

A férjemnek olyan izomzata van ami a fizikai munkától lett. Soha egy súlyzót nem fogott meg, amúgy van karja azért rendesen:) és ez elég az én szememben. Elég magas, 190 centi. Sötétbarna rövid hajú, barna szemű:) imádom a szemeit...olyan Matt Leblanc-os arca van. Pici hasonlít rá. És van egy kicsi pocakja. (Nem sörhas, és nem túlsúlyos) csak egy pici pocak amit én nagyon szeretek. (Kockás hasat nem szeretem)

Továbbá egyszerű póló, farmer párti, amit szintén imádok. Nekem ezek a dolgok jönnek be.

A hányinger kerülget az olyan pasiktól akik túl erőltetetten akarnak "stílusosak" lenni, márkab..zik, rózsaszín és egyéb lányos felsőket/nadrágokat képesek magukra aggatni, szűk gatyát hordanak, hajat festenek/zseléznek, szőrtelenítenek stb... az ilyenekkel szóba se álltam soha mert taszít, nem tetszik, számomra férfiatlanok.

2014. máj. 22. 11:17
 19/20 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező. Jó lenne ha nem zaklatnál a privát üzeneteiddel és ne magyarázkodj hogy nem vagy homokos. Ha nem vagy az, ne magyarázkodj mert pont az ellenkezőjét sejteted...

A férjemnek nincs összenőtt szemöldöke, és nem mindenütt szőrös, csak ott ahol egy férfinak kell. Szakadj már le rólam.

2014. máj. 22. 11:35
 20/20 A kérdező kommentje:
Nem zaklatlak. Csak a kellemetlenségek elkerülése végett irtam privátban. Elég elcseszett egy valami lehetsz. Én sem vagyok egy díszpinty de te..... Á
2014. máj. 22. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!