Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem soha nem lesz barátom. Lehetséges? 14/L
Gyerek vagy. Kölyök. A seggeden a tojáshéj. Közöd nem kell, hogy legyen az ellenkező nemhez. Nem kell. Nincs szükséged rá. Előbb magadon segíts. Foglald el magad, keress olyan hobbikat, amikben brillírozhatsz és jól érez magad. Járj tanfolyamokra (tánc, rajz, sport, stb).
14 évesen én is rusnya voltam. Rikító piros hajjal. Három évre rá viszont örömmel lestem magam a tükörben. Változni fogsz.
Figyelj, ez ilyen önbeteljesítő jóslat. Ha folyamatosan sajnálod magad, belelovalod magad a szörnyű világlátásba, akkor csak negatív energiát fogsz sugározni és annak sem lesz kedve hozzád, akinek egyébként volna. Szóval azt tudom javasolni, hogy fel a fejjel, ne a statisztikákat nézd, hanem tegyél szert önismeretre, keress olyan társaságot, ahol az emberek értékrend alapján vannak együtt, és légy őszinte, kedves, empatikus.
GOndolj bele, hány olyan felnőtt embert ismersz, aki sose házasodott meg? Ugye hogy nem túl sokat?
Legalább 50%-ban hozzáálláson múlik a dolog! A maradék pedig nagyrészt azon, mennyire veszed komolyan az élet kihívásait!
24F
lehetséges, de biztos van akinek tetszeni fogsz, és szeretni fogjátok egymást
estleg küldj képet magadról, 14/f vagyok, és szerintem csak te látod magad "csúnyának"
amúgy az általánosban mindenki gyökér szokott lenni, és minden lányra azt mondják hogy csúnya, szerintem ezért kellen küldened egy képet magadról h egy külső szemlélőként mondjam el a véleményemet
Bizony, hogy változni fogsz és aki a külsőd miatt van veled az annyit is ér...
Az ölelés más téma. Azt tőlem is kaphatsz :)
14 évesen felesleges ilyesmi miatt aggódni :).
Az előzőeknek igazuk van, egy képet megnéznék ha már említetted.
Mintha én írtam volna:)
Ugyan ez volt velem is, az önbizalmam a béka s*gge alatt volt, aztán 8. osztály végén elkezdtem sportolni, divatlapokat nézegettem, megtaláltam a stílusomat, nagyobb lett az önbizalmam, többet jártam el otthonról (és nem arra a vadulós, berúgós dologról beszélek, csak barátokkal vásárolgattunk, jártuk a várost) és több barátom is lett. Mire kezdődött a középsuli már boldogan vágtam bele az első napba, és azóta is tartom ezt a dolgot magamban. Egy hónapja találkoztam egy hihetetlen édes, kedves, odaadó fiúval, aki nem a külsőmért, hanem önmagamért szeret. Biztos vagyok benne, hogy te is megtalálod ezt a valakit, csak még kicsit várnod kell rá. Minden csak elhatározáson múlik, és ameddig te nem szereted magadat, és nem hagyod hogy szeressenek, nem is fognak. És minden ember szép, ha a lelke szép ezt ne felejtsd el:) Sok sikert és bízz magadban!! Ha nekem sikerült neked is fog. 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!