Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jó pasi vs. Nemolyan jó csaj?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó pasi vs. Nemolyan jó csaj? Szerintetek?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy van önkritikám, és úgy gondolom, hogy ameddig a párom egy igazi jó pasi, akit megnéznek a nők az utcán, és őt szólítják le csajok egy szórakozó helyen, addig én viszont egy olyan csaj vagyok, aki talán csak akkor vonzó egy pasi számára, ha megismeri. Ez engem azért zavar, és nem tudom, hogy meddig lesz így jövője a kapcsolatunknak. Ezerszer jobb nőket találna nálam rögtön ahogy akarna. Ő azt mondja, hogy szerelmes belém, és nem kéne neki más, úgy imád ahogy vagyok, de vajon ez meddig lesz még így? Ti erről mit gondoltok? Ami megnyugtat hogy legalább nem a külsőm miatt szeret hanem azért emilyen vagyok...:)
2014. máj. 21. 11:53
 1/9 anonim ***** válasza:
Veled van vagy nem...?
2014. máj. 21. 11:54
 2/9 anonim ***** válasza:
Az én barátom is ilyen, legalábbis szerintem. Ellőttem kismillióan ragadtak rá. De most engem szeret, és más nem érdekel. Szerinte meg én vagyok gyönyörű, van, hogy leszólítanak, de akkor sem érezm úgy, hogy szép lennék. Lehet neked is csak az a bajod, hogy nincs önbizalmad.
2014. máj. 21. 11:55
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem éppen ezzel ronthatod el a kapcsolatotok, hogy ezen parázol és kimutatod előtte is, hogy nem tartod magad jócsajnak. A férfiak számára szerintem kiábrándító, ha ezt érezteted, az állandó aggódásod, meg attól félsz, hogy elhagy. Ha nem szeretne, akkor már rég valami tutibb csajjal lenne, szóval hinned kellene neki és sose kimutatni azt, hogy őt jobbnak, szebbnek látod, mint magad. Láttam én ronda nőket szép pasival, s szerinted mégis mivel tartották meg őket...azzal, hogy mindig magabiztosak voltak. Szerintem minél inkább érezteted, hogy ezen a butaságon aggódsz, annál jobban elszúrod a kapcsolatod. Úgyhogy inkább élvezd ami van és hogy is mondjam, a magabiztoságoddal legyél te az erősebb fél, mert ezáltal inkább mégjobban ragaszkodni fog hozzád.
2014. máj. 21. 12:00
 4/9 anonim ***** válasza:

Akkor ezek szerint te csak a külseje miatt jöttél vele össze? Mert akkor tökéletesen megérdemled azt, hogy valaki jobb lenyúlja. Írom mindezt nőként és általában én vagyok az első, aki azokat a kérdéseket és kommenteket szapulja, amik a nők ellen irányulnak.

A kapcsolatod egyedül miattad fog tönkremenni, mert nincs elég önbizalmad.

2014. máj. 21. 12:03
 5/9 Bukor Peti ***** válasza:
a belső a fontos :-) pl: lehet, hogy egy lány nem egy plázacica, de a szíve aranyból van :-)
2014. máj. 21. 12:06
 6/9 anonim ***** válasza:

Igaza van a 3-asnak. Legyen önbizalmad. Téged választott, veled van. Nyilván olyan tulajdonságaid vannak amit egy ostoba barbi soha nem adna meg neki.

Egy ici picit én is így vagyok. Igaz nem vagyok annyira jó pasi akit leszólítanak az utcán, de ettől függetlenül van stílusom, jó szövegem, sportolok szóval szarul se nézek ki. És találhatnék külsőre jobb csajt mint a mostani barátnőm mert ebből a szempontból ő sem tökéletes. Ennek ellenére imádom, egyszerűen jobban kijövök vele mint bárkivel korábban, és ezt egy modell nőért se cserélném el.

2014. máj. 21. 12:13
 7/9 anonim ***** válasza:
Én örülök, ha ilyet látok, mert megnyugvással tölt el, hogy vannak még férfiak a földön:DD
2014. máj. 21. 12:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha ezt nem zárod le magadban, előbb-utóbb fel fog emészteni és/vagy vége lesz a kapcsolatnak. Szóval vagy elfogadod, hogy veled van, vagy ha ezt nem tudod megtenni, akkor érdemesebb olyan emberrel összejönni, aki mellett nem érzed magad csúnyának.
2014. máj. 21. 12:33
 9/9 anonim ***** válasza:

Te teszed tönkre ezt a kapcsolatot ezzel a gondolkodással.

Ha gyönyörű lennél, és omlanának utánad a pasik, akkor is találhatna nálad szebbet, jobbat, okosabbat. Ez nem garancia.

Szeret téged, vele van együtt, fogadd el és ne kételkedj benne. Majd ha gond lesz, akkor szól és megoldjátok. Addig pedig ez felesleges energiapazarlás, amivel csak tönkreteszel mindent.

2014. máj. 21. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!