Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon vágyom egy társra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon vágyom egy társra, emiatt boldogtalan vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Még soha nem volt normális barátom, pedig sok embernek tetszem, sokan mondják, hogy milyen szép vagyok, de ez engem inkább fusztrál, mint boldoggá tesz, mert semmire nem megyek vele, ha mindenkinek "elég", hogy szép az arcom, a belsőmre már nem is kíváncsiak. Gyakran járok társaságba, szeretek bulizni, igyekszem nyitott lenni, de mintha mindenki csak kalandot keresne, arra meg én nem vagyok vevő.
2014. máj. 21. 10:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Azzal kezdeném hogy én társkeresőt írtam, nem azt hogy írjál rá srácokra fészbukon.

Másrészt, te hallottál már olyan bókot hogy, "ejha, te aztán intelligens vagy!"?? Ez alapvetően nem jellemző, pláne egy ismerkedés elején, ráadásul nem sértésnek szánom, de nem is tűnsz annak, a válaszaid alapján. Te sem különbözöl semmiben a sok önsajnáló tini pinától, aki mást se csinál, csak sír a szája, de ha segíteni próbálnak akkor egyből jönnek a kifogások hogy ez ezért nem, az meg azért. Neked nem jó semmi.

Vedd már észre magad egy kicsit! Csak hogy egy közérthető példát mondjak, úgy viselkedsz mint aki mondjuk le akar fogyni, de igazából diétázni nem szeretne, sportolni meg pláne, viszont gyűri magába a mekis kaját, meg a csokit, aztán p*csog hogy kövér.

Neten igenis jól lehet ismerkedni, pláne akkor ha komolyabb kapcsolatra vágysz, mert mint írtam sok olyan srác próbálkozik ezeken az oldalakon akinek nincs merszük odamenni egy lányhoz az utcán, vagy a buszon, és örülnek ha végre akad egy normális csaj horogra.

De ezen kívül említettem hogy menj el valami sport edzésre, táncolni, akármilyen eseményre, mert ezeken a helyeken gyakran normálisabb figurák forognak, nem a suttyók. (Nyilván nem focira meg boxra gondolok).

Az életben semmi nem fog az öledbe hullani, a dolgokért tenni kell! Ha jól nézel ki akkor egyértelműen bevonzod azokat a jó pasikat akik alapvetően sikeresek a nőknél, és nem akarnak mást csak lekúrni. Viszont egy komoly kapcsolatot kereső kicsit félénkebb srác, az életbe nem fog kezdeményezni egy gyönyörű lánynál. És itt most nem arra kell gondolni hogy akkor azok biztos púpos hátú szemüveges kockák, ugyanis én se tartom magam rossz pasinak, de képtelen vagyok egy idegen lányt leszólítani. Eddig az összes barátnőmet vagy ismerős által társaságban, vagy munkahelyen szedtem fel. És kapásból az ismerősi körömből tudnék sorolni 5 olyan srácot, akik teljesen jól néznek ki, értelmesek, normálisak, komoly kapcsolatot keresnek,de szimplán balfékek a spontán ismerkedéshez, és ezért nincs senkijük.

2014. máj. 22. 19:36
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy Magyarországon mennyire van ennek hagyománya, de Amerikában szoktak rendezni Rapid-randi partikat, ahol mindenki beszél mindenkivel 4-5 percet, aztán csere, egy értékelőlapon értékelik egymást az emberek, és ha a szervezők úgy veszik észre, hogy szimpatizálnak egymással az emberek, akkor mindkettejüknek megadják a telefonszámukat a kapcsolatteremtés és -fenntartás céljából.
2014. jún. 5. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!