Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon vágyom egy társra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon vágyom egy társra, emiatt boldogtalan vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Még soha nem volt normális barátom, pedig sok embernek tetszem, sokan mondják, hogy milyen szép vagyok, de ez engem inkább fusztrál, mint boldoggá tesz, mert semmire nem megyek vele, ha mindenkinek "elég", hogy szép az arcom, a belsőmre már nem is kíváncsiak. Gyakran járok társaságba, szeretek bulizni, igyekszem nyitott lenni, de mintha mindenki csak kalandot keresne, arra meg én nem vagyok vevő.
2014. máj. 21. 10:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2014. máj. 21. 10:14
 2/12 A kérdező kommentje:
19
2014. máj. 21. 10:15
 3/12 anonim ***** válasza:

A bulizástól ne várj herceget fehér lovon, oda azért mennek a srácok hogy legyen partnerük aznap estére, nem szerelmet keresni.

Ha normális srácokat keresel, szerintem valami szakkörrel, vagy küzdősporttal kéne próbálkozni. Akik ilyesmit csinálnak, észrevételeim szerint gyakran a normálisabb kategóriába tartoznak. De azt mondom hogy a neten is érdemes körülnézni néhány társkereső oldalon. Azokon is gyakran vannak olyan srácok akik alapból komoly szándékkal nyitnának a csajok felé, csak nincs merszük, de ezen kívül minden rendben van velük.

2014. máj. 21. 10:25
 4/12 anonim ***** válasza:
Akinek fontos a belsőd is nem csak a külsőd annak kelleni fogsz mionden téren, akinek viszont csak a pofid tetszik és nem érdekli mi van alatt ,annek csak szexre kellesz meg mutogatni.
2014. máj. 21. 10:33
 5/12 A kérdező kommentje:
Igen, de a legtöbb embernek az tetszik, a többire már nem kíváncsiak. Vagy legalábbis én még nem találkoztam olyannal. Azért meg ne legyen velem senki, hogy mutogatni tudjon, miközben nem tud rólam senkit. A neten sem szeretek ismerkedni, nem szeretem ezt a "facebookon rádírok, mert tetszik a képed"-dolgot. Persze, manapság mindenki ezt csinálja, nem is ítélem el, de nekem nem jön be.
2014. máj. 21. 10:38
 6/12 anonim ***** válasza:

Azért egy dolgot értsél meg!

Az emberek többsége úgy ismerkedik, hogy meglátja az illetőt, megtetszik neki, eldönti hogy szimpatikus e neki, és ha igen utána ismeri meg.

A külső alapján megyünk oda valakihez nem a belsője alapján ugyanis azt még nem ismerjük.

És valóban vannak akiket nem érdekel a másik belsője, de azért ezt elég hamar észre lehet venni és ha ilyen akkor ott kell hagyni.

Nem te vagy az egyetlen akinek nehéz normális kapcsolatot találni.

Sőt te még nagyon fiatal is vagy így feleslegesen ezen sírnod.

2014. máj. 21. 10:42
 7/12 anonim ***** válasza:
Én ismerkedek csak kb. mindenki cseszik visszairni.
2014. máj. 21. 10:53
 8/12 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti, ez nyilván így van, de amikor valaki sokadik találkozás után is csak annyit képes felhozni pozitív dologként, hogy "hú, de gyönyörű vagy!", az inkább hagyjon. De azt sem állítottam, hogy nem számít a külső!
2014. máj. 21. 10:58
 9/12 anonim ***** válasza:

Akkor azt neked is hagynod kell a fenébe ennyi.

Mint mondtam van aki megismerkedik már a 20. emberrel míg végre megtalálja a normálisat.

2014. máj. 21. 11:00
 10/12 anonim ***** válasza:
Énis, de én meg ronda sráca vagyok, nekem meg minden csaj azt vágja a fejemhez az ilyen bulikban is, hogy fúj, de ronda vagy kopj már le...
2014. máj. 22. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!