Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon vágyom egy társra, emiatt boldogtalan vagyok. Mit tegyek?
A bulizástól ne várj herceget fehér lovon, oda azért mennek a srácok hogy legyen partnerük aznap estére, nem szerelmet keresni.
Ha normális srácokat keresel, szerintem valami szakkörrel, vagy küzdősporttal kéne próbálkozni. Akik ilyesmit csinálnak, észrevételeim szerint gyakran a normálisabb kategóriába tartoznak. De azt mondom hogy a neten is érdemes körülnézni néhány társkereső oldalon. Azokon is gyakran vannak olyan srácok akik alapból komoly szándékkal nyitnának a csajok felé, csak nincs merszük, de ezen kívül minden rendben van velük.
Azért egy dolgot értsél meg!
Az emberek többsége úgy ismerkedik, hogy meglátja az illetőt, megtetszik neki, eldönti hogy szimpatikus e neki, és ha igen utána ismeri meg.
A külső alapján megyünk oda valakihez nem a belsője alapján ugyanis azt még nem ismerjük.
És valóban vannak akiket nem érdekel a másik belsője, de azért ezt elég hamar észre lehet venni és ha ilyen akkor ott kell hagyni.
Nem te vagy az egyetlen akinek nehéz normális kapcsolatot találni.
Sőt te még nagyon fiatal is vagy így feleslegesen ezen sírnod.
Akkor azt neked is hagynod kell a fenébe ennyi.
Mint mondtam van aki megismerkedik már a 20. emberrel míg végre megtalálja a normálisat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!