Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Ti örülnétek egy parfümn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti örülnétek egy parfümnek szülinapotokra a csajotoktól?

Figyelt kérdés
20.000ft-os, amit kinéztem.

2014. máj. 20. 21:42
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

De bántottál már meg embereket. Nana!

Azt is olvastam.

2014. máj. 20. 21:53
 12/15 anonim ***** válasza:
csak őszinte vagyok
2014. máj. 20. 21:54
 13/15 anonim ***** válasza:
és nem tolerálom az idiotizmust
2014. máj. 20. 21:55
 14/15 anonim ***** válasza:

Én nem. Nem használok semmilyen illatszert. Másra ki tudok adni ennyi pénzt, de parfümöt még 1000Ft-ért sem vennék. Van itthon egy évek óta, még 3/4-e megvan. Aki persze "issza" a drága parfümöket, annak jó lehet, aki meg nem, annak felesleges ajándék.

Itt megemlíteném azokat, akik meg túl sokat használnak. Mikor egy buszon nem lehet megmaradni, mert két üléssel hátrébbról jön az elviselhetetlen erős illatszerszag. Az ilyen miért nem ájul el, sosem értem meg.

2014. máj. 20. 22:14
 15/15 anonim válasza:
Személy szerint én örülnék.. Ha szerinted az az illat illik hozzá akkor hajrá :D
2014. máj. 29. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!