Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, melyiket kapnátok szívesen szülinapotokra?
Figyelt kérdés
1, új ágyneműhuzat készlet, mert régóta akartok újat de sajnáltátok rá a pénzt
2, 30 db különböző sör, két korsóval
3, valami ruhadarab, amire szintén sajnáltátok a pénzt
4, két jegy valahova
a barátnője vagyok, most lesz 14 a barátom.
2013. szept. 22. 00:52
1/36 anonim válasza:
Igen, a 14 éves barátodnak a 30 db sör kell.
2/36 A kérdező kommentje:
Jesszus, bocsánat, természetesen 24 lesz :D bocs az elírásért...
2013. szept. 22. 00:56
3/36 anonim válasza:
Én az ágyneműt mondanám, de ez csak a saját személyemnek szól, mivel rohadt lusta vagyok elmenni venni egy normálisat. Persze ezen az érvelésen elindulva a ruha is jó lehet. :D
A fiatal korúak alkoholfogyasztásához semmilyen módon nem kívánok asszisztálni!
4/36 anonim válasza:
Ha ilyen nagy összegben gondolkodsz akkor inkább egy számítógépes játékot vegyél neki.
7/36 anonim válasza:
tudsz te kreatívabb is lenni!:)))
de ha nem akkor a sör!
8/36 A kérdező kommentje:
nem játszik játékokkal. Külföldön élünk mindketten, és 30-40 eurót szánnék a szülinapjára, kb ennyit szoktunk. Ezek az ötleteim vannak, de nem tudok választani...
2013. szept. 22. 00:59
9/36 anonim válasza:
Ezen most sírok :'D Azt hitted, hogy a 24 helyett a 30 volt a gond?
Inkább az, hogy 14 évesen sört vennél neki... lol.
10/36 A kérdező kommentje:
A sört egy oldalon néztem ki, h 30 euró és azért küldik ezt a válogatás sört. Szereti a sört azért gondoltam, de lehet h nem olyan személyes. Én tőle belépőket kaptam és annak örültem h vele mehettem el egy programra, azért hajlok afelé is, h jegyeket vegyek. Az ágynemű meg ruha meg olyan dolgok h folyton halasztgatja de végül mindig sajnálja rájuk a pénzt
2013. szept. 22. 01:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!