Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindenki karácsonykor szakít?

lehet sőt biztos, h hülyén hangzik, de valószínűleg azért ilyenkor mert amúgy se táplált felé olyan nagyon komoly érzelmeket és úgy gondolta, h az ajándék már csak pénz kidobás lenne vagy pont nincs pénze. és akkor már mehet is...de szerintem az esetek nyomós többségében ez az ok. ^^
remélem kielégítő választ kaptál. :)

Barátaim / Fiúk / lányok / sorstársak... velem is igy lett a dolog csak kari elött 12 nappal... ez van, ez egy szihó dolog, igazából az a lényeg,hogy túl sok feszkót generál vagy degenerál a karácsonyi ünnep, a pénz is téma de leginkább itt tünik fel,mennyire is nagy az egység....
Privátba várom a lányokat... irjatok 23/F ja, és amásik... a totális kibukás márcsak hab a tortán... lányok 17-25, lokáció Budapest.

Érdekes.
Engem dec 5. csalt meg a barátnőm. 7.én derült ki és szaíktott velem mondván másba szerelmes. Majd 24.én dél körül írt smst h el szeretné felejteni ezt a három hetet és találkozzunk mindenképpen ma mert bocsánatot akar kérni. Még ha nem is fogadom vissza beszéljük meg a dolgokat. Estére meg már megint az volt h a másik srác jobban megfelel neki minden téren de nem tud dönteni. Aztán leszopott majd lefeküdtünk a kocsi hátsó ülésén. És azóta is ugyanez a helyzet. De egyre kevesebb esélyt látok.
Tényleg érdekes ez a karácsony dolog.
22/f

velem 27én szakított barátnőm.
azért nem hamarabb mert nem akarta tönkretenni a karácsonyomat... így se jobb mer sejtettem h nincs valami úgyhogy végig idegeskedtem az egészet.
de előtte csak 22-én találkoztunk utoljára
de azért kaptam tőle ajándékot
ez volt életem legszarabb karácsonya...:'(
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!