Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kérdésem! Minden nő egyforma?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérdésem! Minden nő egyforma?

Figyelt kérdés

Szerintem minden nő a hazudságokdól építkezik,és próbálja titkolni mekkora nagy k...a! Összes kapcsolatom erről szólt. Vagy rosszul választok?

Először mind nyájas, majd fényderül hogy csak a szerszám vonza. Az hogy mind alatt egy érzéki meleg szív lakozik egyáltalán nem érdekli. Majd többnyire kiderül hogy hazudik és nem minden esetben elég "egy"!

2009. dec. 29. 12:07
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
89%
senki sem egyforma
2009. dec. 29. 12:07
 2/17 anonim ***** válasza:
82%
Rossz helyen keresgélsz...
2009. dec. 29. 12:12
 3/17 anonim ***** válasza:
68%
Rosszul választottál. Ki lehet szúrni igen korán az ilyen csajokat, ha van egy kis tapasztalatod.
2009. dec. 29. 12:16
 4/17 anonim ***** válasza:
45%
A nők ugyanolyanok, mint a férfiak, csak ők inkább megjátszák magukat, mint a férfiak. A szexet a nők pedig sokkal jobban eszköznek tekintik, mint célnak. Ezek viszont pszichológiai tények, nem érdemes vele vitatkozni.
2009. dec. 29. 12:19
 5/17 anonim ***** válasza:
86%
Nem minden nő egyforma. Rosszul választasz.
 6/17 anonim ***** válasza:
81%

Akkor nagyon rosszul választasz "párt" magadnak!!!

Nagyon sokféle lány van!

7/17 anonim ***** válasza:
16%
Azért van egy közös tulajdonságuk: Haszonlesők.
2009. dec. 29. 12:21
 8/17 A kérdező kommentje:
De ennyire???
2009. dec. 29. 12:23
 9/17 anonim ***** válasza:
85%

Figyelj ne általánosíts!

Igen vannak ilyen nők..de nem mind ilyen.

Két egyforma ember amúgy sincs.

Én is jártam már így FÉRFIAKKAL de,mégsem mondom azt hogy,mindegyik férfi ilyen!

Rosszul választottam én is,

rosszul választottál te is!

Hidd el meg fogod te is találni a neked való nőt,még ha előtte párszor csalódnod is kell, fel a fejjel :)

L/18

2009. dec. 29. 12:23
 10/17 anonim ***** válasza:
91%
hát nekem például az az elméletem hogy soha semmiben nem hazudok pasinak.... úgyis kiderül,aztán meg már nem fog bízni bennem
2009. dec. 29. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!