Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az internetes társkeresőkön vannak álruhába bújt nők/férfiak? Illetve lehet-e ott társat találni. Elmondom az ezzel kapcsolatos negatív élményeimet.
Biztos, hogy vannak álruhába bújt nők és férfiak az internetes társkeresőkön, de a történet alapján elég nehéz lenne megmondani, hogy ő az volt-e. Valami azt súgja inkább, hogy egy körmömfont, rafinált nővel hozott össze a balszerencséd, aki több vasat tartott a tűzben egyszerre. Szerintem próbáld meg elfelejteni, ha egyáltalán ez lehetséges...úgy érzem beleszerettél anélkül, hogy találkoztatok volna.
Én hasonlóképpen jártam egy nővel, szintén internetes ismerkedés volt, msn és telefon is ment, aztán később kiderült, hogy férje van és egy 2 éves kisfia is, amiről elfelejtett szólni az elején... Nagyon beleszerettem, borzalmasan nehéz volt túltenni magam rajta. Aztán később találkoztam egy rendes nővel a neten, tanulva a hibából szinte azonnal találkozót kértem tőle. Kiderült, hogy nincs rejtegetni valója, tisztességes, normális nő. Október 31-e óta házasok vagyunk. :) Szóval lehet ismerkedni, de fel kell készülni rá, hogy az internet lutri, lehet szerencséd és balszerencséd is. Remélem segítettem férfitársam!
Igen, nagyon sokan csalnak így. Nem feltétlenül a nemükkel: hanem a családi állapottal, szándékkal, életkorral, képekkel, bármivel.
Aki TÉNYLEG társat keres, az általában nincs fönn nagyon sokáig, mert talál (kivéve engem, a fene egye meg).
Tehát a többség, aki fenn van, nem társat keres, hanem valamilyen módon szórakozni jár oda: pl. úgy, ahogy te leírtad. Meg kell találni azt a keveset, aki valóban egyedülálló, és valóban társat keres, nem balekot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!