Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » ELőfordult már Veled ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

ELőfordult már Veled ilyen?

Figyelt kérdés

Volt már, hogy annyira hiányzott a párod, hogy sírtál utána?

(Fiúk válaszát is várom)

2009. dec. 29. 11:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Igen, fél hónapja jöttem ki amerikába, és nagyon sokat szoktam sírni, hogy hiányzik (főleg inkább éjszakánként amikor felriadok), és valószínű, hogy még 1 évig nem látom... de úgy vagyok vele, hogy jobb így, mintha egy napon ráébrednék h már egyáltalán nem hiányzik. Remélem soha nem lesz ilyen...
2009. dec. 31. 16:15
 12/16 A kérdező kommentje:
És gondolod, van így a kapcsolatotoknak jövője? Neten tartjátok a kapcsolatot, gondolom. Vajon ő is úgy érez mint Te?
2009. dec. 31. 16:30
 13/16 anonim ***** válasza:

Fogalmam sincs, ezen is szoktam sírni...

Igazából ha szakít emiatt, én megértem, azt szeretném, ha boldog lenne, és ha mellettem nem az, akkor remélem talál magának másik lányt, aki még nálam is boldogabbá tudja tenni. Nem tudom, meddig fogja bírni, de én szeretem, és várok rá... A többi rajta múlik. Nem tudom, hogy érezhet, de remélem nem szenved annyit, mint én... Mondjuk hallottam közös ismerőseinktől, hogy mióta eljöttem, magába fordult, visszahúzódóbb lett, csak akkor szólal meg, ha muszáj stb.

Am azt nem tudom, vajon lesz-e jövője, mert sokan biztatnak, de vannak, akik mondják, hogy rengeteg pasi van még a világon. Tényleg teljesen fenn vagyok ezen akadva, és az egyetlen, amit nagyon nem szeretnék, az, ha nem mondaná el, hogy már más csaj tetszik neki, és ejtve vagyok nála. Ettől igazán rettegek, de igyekszem bízni benne... Aztán majd meglátjuk...

2010. jan. 1. 05:27
 14/16 A kérdező kommentje:
Jaj, szegény :( Nagyon sok kitartást kívánok Neked. Nagyon nehéz lehet most. És mennyit kell még várnod, míg hazatérhetsz? Vagy nem konkrét időpont? És mióta voltatok együtt, amikor kimentél?
2010. jan. 1. 13:27
 15/16 anonim ***** válasza:

Köszönöm és igyekszem optimistán nézni a jövőt...

Hát, igazából a mi felállásunk most úgy néz ki, hogy ő jön ki majd hozzám 1,5-2 év múlva, ha meglesz az anyagi háttere... Valószínű majd valamikor megyek haza látogatni (remélem minél hamarabb), de ez sok mindentől függ, nem hiszem, hogy most nyáron összejöhet, esetleg majd téliszünetben...

Több, mint 3 éve ismertük egymást, külsőre pont az ideálom, mindenki mondta, hogy összeillünk, meg aranyosak vagyunk meg minden. Úgy Istenigazából csak 3 héttel a távozás előtt kerültünk közel egymáshoz, ő hozzám szólt, én elolvadtam, és most, hogy jobban megismertem imádom őt a belső tulajdonságai alapján is. Mintha nekem teremtették volna... =) Szóval tudom, hogy nem sok ideig voltunk együtt, lehet nem kéne ennyire ragaszkodnom hozzá, de úgy tűnik, ő is kötődik hozzám, szóval amíg egy szikra esély is van, nem adom fel... nem sok ilyen ígéretes kapcsolat adódik az életben... :D

2010. jan. 2. 04:39
 16/16 anonim ***** válasza:
Szia. Igen, többször is előfordult. Volt egy időszak, amikor keveset tudtunk találkozni, olyankor többször előfordult. Telefonon persze beszélgettünk, de az mégsem pótolja a személyes beszélgetést:( Üdv: Gyuszi
2010. ápr. 19. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!