Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Mit tennétek akkor ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit tennétek akkor ha a barátotok mindig közbevág és nem hagyja hogy befejezd a mondatot?

Figyelt kérdés
Ezt nem mindenesetben teszi haragból..inkább csak poénból, de zavaró
2009. dec. 29. 11:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
nyakonbasznám
2009. dec. 29. 11:06
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
én nem hagyom hogy félbeszakítsanak, hanem egyre hangosabban, a másikat túlkiabálva folytatom a mondatot :D
2009. dec. 29. 11:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Minél jobban ellenkezel, annál inkább viccesebb neki, úgyhogy egyet tehetsz: szard le :)
2009. dec. 29. 11:16
 4/7 anonim ***** válasza:

Félbeszakítanám, amikor ő beszél. Ezt néha velem is megjátsszák, de amikor látják, hogy nagyon idegesedem miatta akkor leállnak. Néha nem olyan rossz dolog, ha kicsit félnek az ember lányától.

De mi lenne, ha megkérnéd, hogy ne tegye? Fenyegesd meg egy kicsit (pl "Ma nem lesz vacsora!") és egyből kezesbárány lesz. :D

2009. dec. 29. 11:48
 5/7 anonim ***** válasza:

dobnám (:

ilyen volt a volt pasim.hát nem volt nagy élmény vele "beszélgetni"

ha megálltam egy kisit,ő rögtön elkezte mondani a magáét.nem is ismert meg

2009. dec. 29. 12:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is félbeszakítanám, hogy vegye észre magát, és utána együtt nevetnénk az egészen. 27L
2009. dec. 29. 13:38
 7/7 anonim válasza:
elkuldenem egy ket erdekes helyre..."otthoni het ev"
2009. dec. 29. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!