Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves vagyok és 1 éve szerelmes egy fiuba.. Egy ideig nagyon joba voltunk sokat logtunk eggyűt eljártunk ide oda... Egyszer megfogdta a kezem... Jo 4-5 honapja leszarja .. Egyszerűen nem tom kiheverni és depresszios lettem mit tegyek?
tudodm keves, de szerintem elobb utobb kihevered...tudom milyen...en is igy voltam 15 eves koromban, masfel evig szerettem valakit...azt hittem sosem felejtem el...idovel (megismertem a jelenlegi paromat) elfelejtettem es mar abszolut nem gondolok ra...sikerulni fog:) probalj olyan dolgokat csinani amirol nem o jut eszedbe....logj a barataiddal:) setalj kirandulj
sok sikert. UDV
Szia!
hát először is nagyon sajnálom..de fel a fejjel..ez a szitu nekem is ismerős azzal a külömbséggel h az én exem fél év után hagyott ott szörnyű volt...de 3 hónap múlva nagyon jó barátságot kötöttem a párommal akivel össze is jöttünk és imádom ezerszer jobban mint az exem!
Hidd el így lesz ez veled is...és a legjobb dolog ez ellen (legalábbis nállam) hogy sokat voltam a barátaimmal akik mindíg felvidítottak ha szomorú voltam...most pedig itt a nyár ..szünet...sok mindent lehet csinálni..l.irány a strand meg sok séta...:)
HIDD EL MENNI FOG!
(én is 15 vagyok)
puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!