Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tehetnék, ha a kiszemelt srác, aki titokban tetszik, izzadtságszagú?
Figyelt kérdés
Nem is értem, miért vagyok ilyen szerencsétlen...
26 éves nő vagyok, és eddig csak messziről nézegettem a srácot, meg köszönünk néha egymásnak, de nem ismerjük közvetlen egymást, csak egy munkahelyen dolgozunk.
Tényleg normálisnak néz ki, ma pedig elment mellettem délután, és hát na...éreztem.
De a legfurcsább az, hogy nem találtam visszataszìtónak, pedig máskor mást már tutira.
Nem tudom, hogy tetszenék-e neki, de ha velem összejönnek, tuti jó illata lenne mindig.
Nagyon gáz,hogy egy ilyen srác tetszik, kb. 32 éves.
2014. máj. 19. 19:17
11/11 anonim válasza:
Ha nem zavar az illata azt jelenti kívánod. Ha fizikai munkát végez ne csodálkozz. Én naponta tusolok. 48 órás dezodort használok. De ha ki kell mennem a napra, és megizzadok. Én se vagyok rózsaillatú. De mondjuk ha megérzem a kolléganőm illatát (nem parfüm) begerjedek. Lehet ferromon? Az állaoknál még ez nagyon is működik. Az ember valahogy elfelejtette már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!